25 Ιουν 2018

Χρυσή Αυγή: «Ακλόνητη πίστη» «στην αιώνια μορφή του FUHRER ADOLF HITLER»

Στην κεντρική φωτογραφία της αναδημοσίευσης του «Ημεροδρόμου» (στο κάτω μέρος) είναι απόσπασμα από το «αντίγραφον επιστολής στην γαλλική που δόθηκε στον υπασπιστή του Leon Degrelle κύριον Van Leeuw στην Μαδρίτη στις 24/7/1989». Ο Ντεγκρέλ ήταν επικεφαλής των Βαλονικών Ες-Ες. Αυτός που υπογράφει την επιστολή είναι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.
Οι υπογραμμίσεις στη φωτογραφία και παρακάτω δικές μας:
«Θα ήθελα Αξιοσέβαστε Στρατηγέ, να σας διαβεβαιώσω για την σταθερή, αληθινή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου (που ανήκουν στο Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα – “Χρυσή Αυγή”) στην αιώνια μορφή του FUHRER ADOLF HITLER και στα ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ!»
Οι άλλες δύο (στο πάνω μέρος) δεν χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις. Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, δείχνει σε παιδιά πώς να χαιρετούν ναζιστικά και τους φορά τη σβάστικα. «Φυσικά» ο Παππάς είχε και φωτογραφίες «της αιώνιας μορφής του FUHRER ADOLF HITLER». 
Όλες οι φωτογραφίες (παραπάνω και αυτές που ακολουθούν) είναι από το δημοσίευμα του του omniatv.com που υπογράφει ο Λουκάς Σταμέλλος κι έχει τίτλο «Ναζισμός, ιεραρχία, τρομοκρατία». Διαβάστε το ολόκληρο εδώ
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Παππά στον Ντεγκρέλ, η απάντηση του Ντεγκρέλ και οι φωτογραφίες «από τα κατασχεθέντα του Χρ. Παππά». 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More