13 Απρ 2018

Χρυσή Αυγή: Μαχαιρώματα και μπραβιλίκια με… αυτοκόλλητα του Χίτλερ (4 αποκαλυπτικά ηχητικά)«Μαχαίρια και αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ, μαχαιρώματα και εκφοβισμός ανήλικων μαθητών που «αντιδρούσαν» στην παρουσία και εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης, μπραβιλίκια και προστασία, τάγματα εφόδου και ξυλοδαρμοί, είναι μερικά μόνο από τα «επιτεύγματα» της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, όπως αποκαλύπτονται από τους διαλόγους που καταγράφονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου (υπεύθυνου των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά), ο οποίος είναι κατηγορούμενος στη Δίκη της Χρυσής Αυγής».
Τα παραπάνω σημειώνονται σε δημοσίευμα του 902.gr  όπου παρουσιάζονται 4 αποκαλυπτικά ηχητικά για το ναζιστικό εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα του ρεπορτάζ και τα 4 ηχητικά. 
***
Στο πρώτο ηχητικό ο χρυσαυγίτης μιλά «για μαχαίρωμα μαθητή και εκφοβισμούς μαθητών» δικαιολογώντας τις πράξεις. Πρόκειται και «για την περίπτωση του μαχαιρώματος μαθητή σε σχολείο στο Π. Φάληρο το 2013».
***
Στο δεύτερο ηχητικό «τον ακούμε στις συνομιλίες του να ζητάει από τη συνομιλήτριά του να καταστρέψει φωτογραφίες από επιθέσεις που έχει πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή, καθώς και να ζητήσει από τη μητέρα του να καταστρέψει αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ και άλλα παρόμοια υλικά. Παράλληλα, τον ακούμε μαζί με τον συνομιλητή του να επιδιώκουν τη συμμετοχή τους σε νέες επιθέσεις ταγμάτων εφόδου, να επιχαίρουν για τα κατορθώματά τους σε βάρος μεταναστών κ.λπ.»
***
Στο τρίτο ηχητικό αποκαλύπτονται «κι άλλες «δουλειές» της Χρυσής Αυγής όπως πως ήταν «νονοί» σε βραδινά κέντρα Ελλήνων και πουλούσαν προστασία και σε αλλοδαπούς«Είμαστε μια ομάδα καλή, 15 άτομα, και λέω τι το κάνουμε, πού το πάμε(…) μάλλον θα δουλέψουμε στο Caramela», λέει ο χρυσαυγίτης Αποστόλου. Σε άλλο σημείο λέει χαρακτηριστικά: «Σου ‘χει κάνει αίτημα φιλίας ένας Δημήτρης, μποξέρ, δέξου τον είναι απ’ τη φρουρά του αρχηγού και ρωτάει αν πλακώνεις και τέτοια»».
***
Στο τέταρτο ηχητικό περιέχονται «απειλές σε πρώην μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για να μη μιλήσουν». Μάλιστα, «χαρακτηριστική είναι συνομιλία του εν λόγω χρυσαυγίτη όσον αφορά στην αναζήτηση εκείνου ή εκείνων που έχουν μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση και τη δράση της στις Αρχές. Μάλιστα, ο Ν. Αποστόλου, αφού λέει ότι τους έχει πάρει όλους τηλέφωνο και δηλώνει βέβαιος ότι κάποιος θα μιλήσει, καθώς «όταν τρως ξύλο θα μιλήσεις, τι θα κάνεις;», δηλώνει κιόλας ότι όλο αυτό συμβαίνει ύστερα από το «ok» του «αρχηγού», δηλαδή του Ν. Μιχαλολιάκου, αρκεί να πηγαίνει μόνος του ο Αποστόλου για να «μη μαθευτεί»». 
***
Ακούστε επίσης, ηχητικό (εδώ)- το οποίο επίσης αναδημοσιεύσαμε από τον 902.gr – από τις αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνομιλίες (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου, υπεύθυνου των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά, όπου αποκαλύπτεται ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος από τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More