20 Δεκ 2017

Και ΝΑΖΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΚΟΤΕΣ (ως γνήσιοι ναζί και φασίστες)! – του Γεράσιμου Χολέβα

   Ο αρχιναζί της Χρυσής Αυγής, ο Μιχαλολιάκος, δήλωσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό:
«Δεν ταυτίζομαι σε καμία περίπτωση με την ιδεολογία της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας ή της φασιστικής Ιταλίας, διότι ανήκουν σε άλλες χώρες και άλλες εποχές» (29.15 στο βίντεο).
   Μάλιστα…
   Επιλέγουμε μόνο τις παρακάτω (από τις δεκάδες) αποδείξεις που αποκαλύπτουν πως αυτοί οι τύποι είναι δηλωμένοι πολιτικοί απόγονοι και των ναζί της Γερμανίας του Χίτλερ και των φασιστών της Ιταλίας του Μουσολίνι
   Στο βίντεο ο αρχιναζί Μιχαλολίακος λέει ανοιχτά πως η Χρυσή Αυγή είναι η «σπορά των νικημένων του 1945», δηλαδή η «σπορά» των ναζί της Γερμανίας του Χίτλερ.
    Στις δύο φωτογραφίες, στη συνέχεια, είναι ο Χρήστος Παππάς, υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής που χαιρετά τον Ντούτσε του, τον Μουσολίνι. 
΄  Συμπέρασμα για τους χρυσαυγίτες (για μια ακόμα φορά) : Είναι και ΝΑΖΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΚΟΤΕΣ (ως γνήσιοι ναζί και φασίστες)!
     Υ.Γ 1: Ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος μίλησε και για τους κομμουνιστές. Μίλησε με τη γλώσσα που γνωρίζει, αυτή των ταγματασφαλιτών. Καμία εντύπωση. Γνωρίζουν, άλλωστε, τα σκουπίδια της Ιστορίας ποιοί τσάκισαν τον ναζισμό. Ας κοιτάξουν τη φωτογραφία. Δεν θα τους πειράξει καθόλου, αφού «δεν ταυτίζονται σε καμία περίπτωση με την ιδεολογία της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας»! 

   Υ.Γ 2: «Δώρο» δύο ακόμα φωτογραφίες εκείνων που «δεν ταυτίζονται σε καμία περίπτωση με την ιδεολογία της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας».
Η γνωστή φωτογραφία της πολιτικής παρθένας του ναζισμού, του Κασιδιάρη, με τη σβάστικα στο μπράτσο και μια φωτογραφία (από τις πολλές) όπου οι άλλοι δύο θρασύδειλοι, ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς, χαιρετάνε (τι άλλο;) τη σβάστικα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More