10 Αυγ 2017

43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ και ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

43o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 18-26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5ΧΛΜ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Στα πλαίσια του 43ου φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα διεξαχθεί αθλητικό camp στο Μεσολόγγι απ’ τις 18 έως τις 26 Αυγούστου με σύνθημα « Ο Αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας».
Ο σκοπός του αθλητικού camp είναι να αναδείξει την ανάγκη της νεολαίας για δωρεάν άθληση μακριά από επιχειρήσεις, χορηγούς, ντόπινγκ, βία, ρατσισμό, ναρκωτικά.
Θέλουμε να αποτελέσει αρχή ώστε να διαμορφωθεί μέσα στη νεολαία, στο λαό, στους μαζικούς φορείς , ρεύμα διεκδίκησης για το δικαίωμα στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό στο σχολείο, στο σωματείο, στη γειτονιά.
Αυτές οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν στόχο να αναδείξουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητα που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητας ζωής , που καλλιεργεί αγωνιστικές συλλογικές αξίες .Για μας δεν έχει σημασία η ήττα ή η νίκη, τα έπαθλα, αλλά η συμμετοχή και η χαρά του παιχνιδιού.
Στις 23 Αυγούστου θα διεξαχθεί Λαϊκός αγώνας δρόμου 5χλμ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 20:00 στην είσοδο της Μαρίνας στο Λιμάνι Μεσολογγίου.
Ο κύριος όγκος της διαδρομής περιλαμβάνει την περιμετρική ανατολικής Κλείσοβας με αναστροφή στο τέλος της και ο τερματισμός θα γίνει στο Λιμάνι μπροστά απ το Λιμενικό ταμείο(παλιό yacht).
O χαρακτήρας του αγώνα είναι λαϊκός, απευθύνεται σε όλους χωρίς χρηματικό αντίτιμο, δεν είναι επαγγελματική διοργάνωση, αναδεικνύει το δικαίωμα του λαού και της νεολαίας για δωρεάν άθληση μακριά από κάθε είδους εξάρτηση.
Οι κατηγορίες θα είναι δύο: Άντρες, Γυναίκες από 15 χρονών και άνω.
Η συμμετοχή παιδιών κάτω των 15 που επιθυμούν να συμμετέχουν θα γίνεται υποχρεωτικά με την παρουσία γονέα. Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό γιατρού και όσοι δεν έχουν υποχρεούνται να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα υγείας και ότι η συμμετοχή γίνεται με προσωπική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν υπεύθυνη δήλωση με υπογραφή γονέα.
Ώρα προσέλευσης: 19:00 στην γραμματεία μπροστά στην είσοδο της Μαρίνας
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα ενώ οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα λάβουν μετάλλιο και βιβλίο. Οι απονομές θα γίνουν στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 21.00 στο Θεατράκι στο Λιμάνι Μεσολογγίου.
Δηλώσεις συμμετοχών: 6987175698

 afisa

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More