1 Μαΐ 2013

Διευκρινίσεις σχετικα με την Υπογραφή Σύμβασης Εκτέλεσης του Έργου: "e-Kallikratis, στο Δήμο Μεσολογγίου"

Διευκρινίσεις σχετικα με την Υπογραφή Σύμβασης Εκτέλεσης του Έργου: “e-Kallikratis, Σύγχρονες Ψηφιακές Υπηρεσίες στο Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου”

Είδαμε σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης να παρουσιάζεται με περίεργο τρόπο η υπογραφή Σύμβασης Εκτέλεσης του Έργου: “e-Kallikratis, Σύγχρονες Ψηφιακές Υπηρεσίες στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου” και συγκεκριμένα: «Στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά ακόμη και στην εποχή της κρίσης. Την ώρα που οι περισσότεροι Δήμοι «ματώνουν» για την εξοικονόμηση πόρων, ο Δήμος Μεσολογγίου υπέγραψε σύμβαση για τη δημιουργία ιστοσελίδας, η οποία θα κοστίσει 308.000 ευρώ!»

Για την αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι το συγκεκριμένο έργο θα εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες και τους δημότες, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καθώς χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ!!!
Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τα 2,5 χρονιά έχει καταφέρει να είναι στη πρώτους πέντε Δήμους, σε απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.
Οι συντάκτες του άρθρου προφανώς ήθελαν να παρουσιάσουν διαφορετικά τα πράγματα από ότι είναι και να εξυπηρετήσουν τοπικές πολιτικές σκοπιμότητες.
Για την διαδικασία του διαγωνισμού και τις λεπτομέρειες του έργου θα ενημερωθείτε λεπτομερώς με δελτίο τύπου από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου μετά την αργία της Πρωτομαγιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More