10 Ιαν 2013

Το «σόου» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Το «σόου» της ΖωήςΣκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στη Βουλή με πρωταγωνίστρια τη Ζ. Κωνσταντοπούλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση και συγχώνευση φορέων του Δημοσίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε μια κίνηση χωρίς προηγούμενο: Ενώ είχε καταθέσει στο προεδρείο της Βουλής το έγγραφο αίτημα του κόμματός της για διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας, στη συνέχεια, και δίχως να συνεννοηθεί με τον προεδρεύοντα Χρ. Μαρκογιαννάκη, ανέβηκε στο προεδρείο και το πήρε πίσω!

Ακολούθησε αλαλούμ, με τον Χρ. Μαρκογιαννάκη να ζητά πίσω το έγγραφο, τη Ζωή να τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα, ώσπου -ύστερα από αρκετή ώρα- ο Π. Λαφαζάνης πήρε το επίμαχο έγγραφο από τα χέρια της Ζ. Κωνσταντοπούλου και το πήγε ο ίδιος στο προεδρείο!
Η... δασκάλα
Νωρίτερα, η Ζ. Κωνσταντοπούλου είχε πρωταγωνιστήσει σε μια άλλη αντιπαράθεση, αυτήν τη φορά με τον Απ. Κακλαμάνη. Αφορμή οι αναφορές της περί παραβίασης του Συντάγματος αλλά και η επίθεσή της στον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ. Βολουδάκη, γιατί δεν άκουγε την ομιλία της και μιλούσε με έναν βουλευτή.
Η συμπεριφορά της Ζ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσε την έκρηξη του πρώην προέδρου της Βουλής, ο οποίος της είπε ότι πρέπει να σταματήσει την ασέβεια που δείχνει προς το Κοινοβούλιο: «Δεν είμαστε στην πρώτη δημοτικού να μας κάνει μαθήματα η δασκάλα κ. Κωνσταντοπούλου.
Αυτά δεν τα έκανε ποτέ στο Κοινοβούλιο ούτε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ούτε η Λίνα Αλεξίου, πατέρας και μητέρα της κ. Κωνσταντοπούλου». Απαντώντας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αήθεις και προσβλητικές τις αναφορές στους γονείς της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More