24 Απρ 2010

Η συνέντευξη - βόμβα του Max Keiser για την οικονομική κρίση!!!


Ο κ. Max Keiser, διεθνούς φήμης οικονομικός αναλυτής με πολλές σωστές προβλέψεις στο ενεργητικό του, μίλησε (στο Al Jazeera) για την Ελληνική κρίση, σε μία συνέντευξη – καταπέλτη. Δείτε τον και ακούστε τι γνώμη έχει για την Golden Sachs.

Ζωντανή συζήτηση στο Al Jazeera με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαικών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη – οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας Saudi Franzi, και ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά απο το Παρίσι.
Χαμός!
Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περι της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα, πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) ότι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, οτι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και οτι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι απο τους "δικούς" μας εδώ και στην Ευρώπη.
Και μόλις τελειώνουν οι ...νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!
Και δείτε τι έγινε!
Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια!
Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε...

(Και φυσικά η εισήγηση του messolonghi-press στο υπουργείο οικονομικών είναι να αναλάβουν να μας βγάλουν από τη κρίση τα τσακάλια που διήκουν το δήμο μας ,ο δήμαρχος με το επιτελείο του η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη…)

1 σχόλια:

Α πα πα.. Γιατι το λετε αυτο;;; :-)

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More