24 Νοε 2010

Ύποπτα παιχνίδια με...ακροδεξιά τρομοκρατία


Την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία αρχίζει να συνειδητοποιεί το πόσο επικίνδυνη για αυτήν έχουν γίνει οι καταστάσεις "πολυπολιτισμικότητας", τις οποίες αβαντάρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ένα περίεργο γεγονός έρχεται στην επιφάνεια. Σύμφωνα με μεγάλα μέσα ενημέρωσης, είχαμε συλλήψεις δύο νεαρών 25 και 26 ετών αντίστοιχα, για μια επίθεση που ποτέ δεν... έγινε, εναντίον συναγωγής.
Από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία, έχουμε επανειλημμένα ακούσει από τα χείλη κορυφαίων υπουργών και στελεχών του, σενάρια για "ακροδεξιά τρομοκρατία". Παρ' όλα αυτά η

μοναδική τρομοκρατία στην χώρα μας, συνεχίζει να είναι αυτή που εκπορεύεται από την ακροαριστερά. Και κάποιοι που πήγαν να δημιουργήσουν θέμα με "φασιστικές επιθέσεις" κατά συναγωγών στην Κρήτη, έκλεισαν γρήγορα το στόμα τους, όταν απεδείχθη ότι οι φερόμενοι ως δράστες ήταν αλλοδαποί.

Και ξαφνικά μας μιλούν για συλλήψεις νεαρών που... ήθελαν όπως οι ίδιοι υποτίθεται ότι ομολόγησαν να "κάψουν" μια συναγωγή. Την ίδια στιγμή που η δημόσια συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από τα τζαμιά, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν "άλλοθι" στην αριστερίστικη φρασεολογία, για να επιβάλλουν το χτίσιμο των τζαμιών.
Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις δήθεν ομολογίες, καθώς αναρωτιόμαστε πώς ακριβώς τα ίδια υλικά που στην περίπτωση αναρχικών είναι προσανάμματα για σόμπες, τώρα έγιναν ενδείξεις εμπρηστικής επίθεσης. Μέχρις στιγμής τα πράγματα πάντως είναι πολύ θολά και φαίνεται ότι κάποιοι από "γραφεία" προσπαθούν να στήσουν ένα επικοινωνιακό παιχνιδάκι, με κόστος τις ζωές δύο νεαρών ανθρώπων. Ας σοβαρευτούν και ας τα αφήσουν αυτά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More