Poutanique τεχνη, εσυ τα φταις ολα!

Να είναι τέχνη; Επάγγελμα ή μήπως ματαιοδοξία;

Ο μουσικός του πεζοδρόμου!!

Ξαφνικά την καλοκαιρινή ηρεμία στο μικρό μας Μεσολόγγι σκέπασε μια γλυκιά μελωδία που έρχονταν από το βάθος του πεζοδρόμου. Όσο πλησίαζε.....

Να πως γινεται το Μεσολογγι προορισμος!

αι θα αξιοποιηθεί. Ακούγονται διάφορες ιδέες και έχουν συσταθεί αρκετές ομάδες πολιτών που προτείνουν υλοποιήσιμες και μη ιδέες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και έμμεσα να επωφεληθούμε όλοι.....

Ποσα κτηρια ρημαζουν στο Μεσολογγι;

Ένα από τα θέματα του δημοτικού συμβούλιου στις 27/ 11 είναι η «Εκμίσθωση χώρου για κάλυψη στεγαστικών αναγκών του Δήμου». Οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι πως μετά από τόσα χρόνια και πώς μετά από τόσο κονδύλια έχουμε φτάσει ....

Μεσολόγγι - αδέσποτα ώρα μηδέν.

Αδέσποτα, ένα ευαίσθητο θέμα για όσους είναι πραγματικά φιλόζωοι* και με τις δυο έννοιες της λέξης. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για τις αβοήθητες ψυχές που ξαφνικά βρεθήκαν απροστάτευτες στον δρόμο όχι από το τέλος δηλαδή από τα αποτελέσματα που βλέπουμε...

Facebook, φωτογραφιες με σουφρωμενα χειλη...

Κάλος ή κακός αγαπητοί φίλοι διανύουμε μια εποχή που θέλει τους περισσότερους άμεσα εξαρτημένους από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωση τύπου face book. Έρχεται λοιπόν το Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

17 Δεκ 2011

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην 47η μέρα έχει μπει ο συγκλονιστικός απεργιακός αγώνας των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία Α.Ε. Ένας αγώνας πολύμορφος και αποφασιστικός των εργαζομένων που δεν είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στους εκβιασμούς της εργοδοσίας και παλεύουν για την αξιοπρέπειά τους αρνούμενοι να επιστρέψουν στα καμίνια σαν υποαπασχολούμενοι των 500 ευρώ.
Η απεργία των εργαζομένων στην «Ελληνική Χαλυβουργία» δεν αφορά μόνο τους ίδιους τους απεργούς. Αντιθέτως αφορά όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας που δίνουν καθημερινές μάχες ενάντια στα μνημονιακά μέτρα και στις άθλιες συμφωνίες της κυβέρνησης και των Τροϊκανών που τσακίζουν, λεηλατούν και τα τελευταία ψήγματα υπερηφάνειας που απόμειναν στον κόσμο της εργασίας.

Νέα διεθνή ενημερωτική καμπάνια του ναυτικού ομίλου

Ο ναυτικός όμιλος με αυτή τη διεθνή πρόσκληση ενημερώνει τις ιστιοπλοϊκές ομοσπονδίες σε πολλές  χώρες με σκοπό να γίνει προορισμός το Μεσολόγγι και να αναδειχθεί η ευρύτερη περιοχή.
Πρόσκληση
                                                                                    
 Αγαπητοί φίλοι
Ο Ναυτικός Όμιλος Ι.Π Μεσολογγίου δραστηριοποιείται  σε μια περιοχή όπου από αρχαιότατων χρόνων κατοικείται και έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ναυσιπλοΐα .
Οι Αρχαίες Μυκηναϊκές Πόλεις  Πλευρώνα, Καλυδώνα, Αλίκυρνα , Χάλκεια και Οινιάδες  (ο μοναδικός σωζόμενος αρχαίος Νεώσοικος )  αποδεικνύουν την διαχρονική κατοίκηση. Συγκεκριμένα στο έπος Ιλιάδα ο Όμηρος αναφέρει  την συμμετοχή της Πλευρώνος υπό τον Βασιλέα Θώα στον Τρωικό πόλεμο με σαράντα πλοία. Στα «Αργοναυτικά» αναφέρεται  ο  Πλευρώνιος Αγκαίος  ως ο πρώτος μαθηματικός - αστρονόμος με σπάνιες γνώσεις ναυσιπλοΐας που ανέλαβε την κυβέρνηση της Αργούς  όταν ο κυβερνήτης Τίφυς πέθανε . Αξίζει να επισημάνουμε ότι στο θαλάσσιο πεδίο δράσεως του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου  έγιναν δύο ιστορικότατες ναυμαχίες που καθόρισαν αναλόγως τις τύχες του κόσμου. 

Μπέρτολτ Μπρεχτ: Κοντά στον άνθρωπο


Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους Γερμανούς ποιητές, θεατρικούς συγγραφείς και μεταρρυθμιστές του παγκοσμίου θεάτρου, ενώ κατέχει τον τίτλο του πατέρα του επικού θεάτρου στη Γερμανία.

Ο Μπρεχτ γεννήθηκε στο Augsburg το 1898 σε μία οικογένεια αστών με αρκετά καλή οικονομική κατάσταση. Ο πατέρας του ήταν καθολικός και διευθυντής σε μία εταιρεία χάρτου ενώ η μητέρα του Σοφία ήταν προτεσταντική και προερχόταν από οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων. Από μικρή ηλικία η κλίση του στη λογοτεχνία και την ποίηση ήταν φανερή. Άρχισε να γράφει τα πρώτα του ποιήματα, όταν ήταν ακόμα μικρό αγόρι και το 1914 δημοσιεύτηκαν τα πρώτα του γραπτά. Μετά το δημοτικό, ο μικρός Μπρεχτ συνέχισε τις σπουδές του στο Konigliches Realgymnasium, όπου δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί καθώς βαριόταν φριχτά το σχολείο και τον τρόπο λειτουργίας του.

16 Δεκ 2011

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΛΙΜΕΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.


 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Διον. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 
   Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 19ης/12/2011 που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα θα συζητηθεί η παρακάτω εισήγησή μου:

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με την υπ’ αριθμ. 292/2011 Απόφασή του, ενέκρινε την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ζακύνθου, με αποκλειστικό σκοπό και στόχο τη δημιουργία εκείνων των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την υλοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Μεσολογγίου – Ζακύνθου.
   Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζακύνθου, με την υπ’ αριθ. 498/2011 Απόφασή του, ενέκρινε, με τη σειρά του, την υπογραφή του ανωτέρω αναφερθέντος συμφώνου συνεργασίας.
   Με κοινό έγγραφό τους - αίτηση, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Στάραμος, το οποίο έλαβε αριθμό πρωτ. 41248/15-11-2011, απευθυνόμενο στη Δ/νση Θαλασσίων Συγκοινωνιών, στη Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας καθώς και στους αρμόδιους Υφυπουργούς, κοινοποιούμενο και στους επτά (7) Βουλευτές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα: Ακτοπλοϊκή σύνδεση Λιμένα Μεσολογγίου και Ιονίων Νήσων, ζήτησαν όπως συμπεριληφθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ του Λιμένα Μεσολογγίου και των Ιονίων Νήσων (Ζάκυνθος-Κεφαλονιά-Ιθάκη), στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών της Χώρας, σύμφωνα με το Νόμο 2932/2001 (Ελεύθερη παροχή υπηρεσιών στης θαλάσσιες ενδομεταφορές).

Σήμερα το δώρο και η σύνταξη Ιανουαρίου στο ΙΚΑ

width="200" /> Σήμερα θα καταβληθεί το επίδομα Χριστουγέννων στους συνταξιούχους όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων, ενώ το ΙΚΑ θα καταβάλει μαζί με το δώρο τη σύνταξη Ιανουαρίου και το ΕΚΑΣ. Οι συντάξεις των υπολοίπων Ταμείων θα καταβληθούν στην ημερομηνία που προβλέπεται από τον κανονισμό τους.
Την Τετάρτη 21/12 θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο Χριστουγέννων, ενώ θα προπληρωθούν και τα επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά από 21-12-2011 μέχρι και 01-01-2012.
Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το επίδομα Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Πότε η κακή διάθεση γίνεται κατάθλιψη;

Πότε η κακή διάθεση γίνεται κατάθλιψη;Τα όρια είναι συχνά δυσδιάκριτα και αχανή

Η λέξη «κατάθλιψη» χρησιμοποιείται ευρέως πλέον, για να περιγράψει κανείς μια κατάσταση, που μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ μιας ήπιας μελαγχολικής διάθεσης και μιας έντονα καταθλιπτικής συμπεριφοράς, καλύπτοντας έτσι μια ευρεία κλίμακα διαβάθμισης.
Τα όρια είναι συχνά δυσδιάκριτα και αχανή, με αποτέλεσμα και οι ειδικοί συχνά να μην την αναγνωρίζουν και να μην τη διαγιγνώσκουν.
Συναισθήματα, βέβαια, θλίψης, απογοήτευσης, ματαίωσης και στεναχώριας βιώνουμε όλοι οι άνθρωποι, σε διαφορές φάσεις της ζωής μας, ως αντίδραση σε στενάχωρες και οδυνηρές καταστάσεις με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι.

Είμαστε καταδικασμένοι να πεινάσουμε;

Τα κυρίαρχα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης βομβαρδίζουν καθημερινά την κοινή γνώμη με το στερεότυπο μιας Ελλάδας- μεταμοντέρνας Ψωροκώσταινας, που δεν παράγει τίποτα, είναι αναγκασμένη να τείνει διαρκώς το καπέλο του ζητιάνου στους δανειστές της για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, επομένως δεν της μένει καμιά επιλογή παρά να σφίγγει διαρκώς το ζωνάρι και να υπακούει αγόγγυστα στους όποιους όρους των Γερμανών. Το ίδιο στερεότυπο έρχεται να στηρίξει την ιδεολογική τρομοκρατία για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, που εμφανίζεται περίπου ως επιστροφή στη Λίθινη Εποχή, αφού μια Ελλάδα που δεν θα παράγει τίποτα και δεν θάχει να δανειστεί κι από κανένα, δεν θα μπορεί να εισάγει ούτε τρόφιμα, ούτε πετρέλαιο και θα πρέπει να επιβιώσει ως έθνος τροφοσυλλεκτών, που θα φοράνε προβιές και θα ζεσταίνονται γύρω από τη φωτιά.

15 Δεκ 2011

Η τρόικα ζητά μείωση του εργατικού κόστους

Ισχυρές πιέσεις για μέτρα μείωσης του εργατικού κόστους ασκεί η τρόικα στο υπουργείο Εργασίας, παρέχοντας χρονικό περιθώριο έως τον Ιανουάριο, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν χθες οι επικεφαλής της με τον αρμόδιο υπουργό, κ. Γ. Κουτρουμάνη.
Κατά την εν λόγω συνάντηση, οι τροικανοί έθεσαν επί "τάπητος" ζήτημα μείωσης των μισθών και των ασφαλιστικών εισφορών στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και θέμα κατωτάτων ορίων αμοιβών. 
Επιπλέον, ζήτησαν στοιχεία για το μισθολογικό και εργασιακό καθεστώς στις πρώην ΔΕΚΟ, την πορεία των μειώσεων των μισθών, την εφαρμογή των νόμων για τα εργασιακά, τη διαιτησία, την προσωρινή εργασία κ.ά.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έγινε καμία αναφορά στον 13ο και 14ο μισθό.

13 Δεκ 2011

Βανδαλισμοί στο Κήπο των Ηρώων.

Το καταστροφικό έργο των «γνωστών – αγνώστων» συνεχίζεται στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και δυστυχώς η κατάσταση εξελίσσεται σε ακραίες ενέργειες βαρβαρότητας που δεν έχουν τελειωμό.
Αυτή τη φορά εισήλθαν νύχτα στον Κήπο των Ηρώων, στο ιστορικό κοιμητήριο και οικουμενικό σύμβολο της θυσίας για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία, επιχειρώντας να  καταστρέψουν την προτομή του στρατηγού Σπύρου Κοντογιάννη, ο οποίος έπεσε στη Ντάπια του Φραγκλίνου στα 1825. Ο δήμος με τη συνδρομή εθελοντών αποκατέστησε άμεσα το μνημείο, όπως αντίστοιχα έπραξε και για την προτομή του Λουκή Ακρίτα.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, δήλωσε για τη νέα αυτή αποτρόπαια πράξη: «Από την αναγραφή συνθημάτων στην Πύλη της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων και στο Μουσείο – Πινακοθήκη, πέρασαν στο γκρέμισμα της προτομής του Λ. Ακρίτα και έφθασαν τώρα στη βεβήλωση και την ιεροσυλία. Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες να περιφρουρήσουμε τα ιερά μας κειμήλια. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα ανεγκέφαλων να συνεχίζει ανεμπόδιστη το απαράδεκτο έργο της. Κάνω έκκληση στις αστυνομικές αρχές να λάβουν τα αναγκαία μέτρα αποτροπής νέων καταστροφικών ενεργειών».

Κλοπών συνέχεια στο Μεσολόγγι!!!


Έχει παραγίνει το κακό στο Μεσολόγγι και γενικότερα στο Δήμο, ακούμε συνεχώς τις τελευταίες μέρες παντού, για κλοπές. Σπίτια, μαγαζιά, είναι οι στόχοι των δραστών που δρουν όλες τις ώρες. Πρέπει όλοι πλέον να προσέχουμε περισσότερο και να υποψιαζόμαστε για ότι περίεργο βλέπουμε καθώς και ο καθένας να προσέχει πέρα από το σπίτι του και το σπίτι του γείτονα. Σε σύγκριση με όσα έχουν γίνει οι συλλήψεις είναι ελάχιστες και φυσικά για κλοπιμαία ούτε λόγος. Καταλαβαίνουμε ότι η Αστυνομία πάσχει από έλλειψη προσωπικού αλλά είναι επιτακτική η ανάγκη πλέον για περισσότερες περιπολίες στη περιοχή με πρωταρχικό σκοπό την πρόληψη έτσι ώστε να επιστρέψει η ασφάλεια στον Δήμο και να συλληφθούν οι δράστες.

12 Δεκ 2011

Με TV, DVD και PC περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους οι έφηβοι

Με TV, DVD και PC περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους οι έφηβοιΠανελλήνια έρευνα σε μαθητές του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής



Ξεχνούν, σιγά σιγά, τη γυμναστική οι έφηβοι. Μόνο ο ένας στους πέντε ασκείται σε καθημερινή βάση, ενώ ένα στα οκτώ 15χρονα κορίτσια δεν γυμνάζονται καθόλου.
Αναλύοντας τα στοιχεία, οι ειδικοί επιστήμονες παρατηρούν μείωση του ποσοστού των μαθητών που ασκείται σωματικά τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, την τελευταία δωδεκαετία.
Αντιθέτως, η τηλεόραση, τα DVD και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ζουν και βασιλεύουν, τη στιγμή μάλιστα που οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που αφιερώνουν πολύ χρόνο, σε καθημερινή βάση, σε αυτές τις ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Ο τρόπος ζωής συνδέεται με τον καρκίνο

Ο τρόπος ζωής συνδέεται με τον καρκίνοΚάπνισμα, αλκοόλ, παχυσαρκία και ανθυγιεινή διατροφή οι πιο επικίνδυνοι παράγοντες
Το κάπνισμα και το αλκοόλ είναι ανάμεσα στους παράγοντες που αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου



Έρευνα που έγινε στη Βρετανία δείχνει ότι ο τρόπος ζωής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση καρκίνου. Σύμφωνα με τους ερευνητές διάφοροι παράγοντες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και η ανθυγιεινή διατροφή προκαλούν καρκίνο. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το 40% των ασθενών θα είχαν αποφύγει την ασθένεια αν ακολουθούσαν διαφορετικό τρόπο ζωής.
Τα ευρήματα

Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του Cancer Research, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού και ερευνητικού ιδρύματος σχετικά με τον καρκίνο στη Βρετανία. Πρώτο στη λίστα είναι το κάπνισμα, το οποίο είναι υπεύθυνο για το 23% των καρκίνων στους άνδρες και το 15.6% στις γυναίκες.

11 Δεκ 2011

Άδεια ράφια και κλειστές τράπεζες το τελευταίο στάδιο της κατάρρευσης...


Χρεοκοπήσαμε σαν χώρα γιατί εκμαυλιστήκαμε ή απλώς  ανεχτήκαμε μια πολυάριθμη «μαφία» πολιτικών, συνδικαλιστών και συνεργαζόμενων μαζί τους επιχειρηματιών,  που διέλυσαν το κράτος και την οικονομία αλλά κυρίως την κοινωνία.
Ο συνδικαλιστής του δημοσίου συνδιαλέγεται για τα κεκτημένα και υπό κατάκτηση με κάποιον πρώην συνδικαλιστή που εκπροσωπεί την κυβέρνηση και την κοινωνία ή κάποιον που εξαρτάται από το  «κοπάδι» των σταυρών που εξουσιάζει ο ίδιος.
Αμφότεροι, συνδιαχειρίζονται τα οικονομικά  μιας επιχείρησης της οποίας το ταμείο είναι ο κρατικός προϋπολογισμός και όταν δεν επαρκούσε ο προϋπολογισμός, δηλ. πάντα υπήρχαν τα δανεικά.
Μοιραία, είχαμε την παράσταση Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό.

Θα συνεχίσει ο χορευτικός όμιλος Μεσολογγίου παρά της αδιαφορία ορισμένων!


Κατόπιν αιτήσεως του συλλόγου μας για χρήση της κλειστής αίθουσας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου για 4 ώρες εβδομαδιαίως ώστε να πραγματοποιούνται τα μαθήματα του ομίλου, και μάλιστα με ενοίκιο το οποίο δίνουμε τα τελευταία δύο χρόνια στο Σχολείο, η Σχολική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου απάντησε χωρίς αιτιολόγηση ΑΡΝΗΤΙΚΑ (!!!) και παραπέμπει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με αρνητική εισήγηση!
Σε άλλους συλλόγους και ομίλους έχουν παραχωρηθεί αίθουσες και ολόκληρα κτίρια χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο, και γενικώς υποστηρίζονται εκδηλώσεις τους και τους δίνονται επιχορηγήσεις. ΜΠΡΑΒΟ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται και ΚΑΛΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Από την άλλη, ο Χορευτικός Όμιλος Μεσολογγίου πραγματοποίησε 2 Πανελλήνιες συναντήσεις τα δύο τελευταία χρόνια, εμφανίσεις στο εξωτερικό, σεμινάρια και πολλά άλλα και πάνω από όλα παρέχει αναγνωρισμένη πολιτιστική δραστηριότητα σε 95 μέλη πολίτες του Δήμου, χωρίς ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ. Επιπλέον, πληρώνει ενοίκιο χώρου για τις 4 ώρες των μαθημάτων και φυσικά είμαστε απόλυτα νόμιμοι και τυπικοί.
Κατόπιν αιτήσεώς μας φέτος μας παραχωρήθηκε το λεωφορείο του Δήμου για τη μετακίνηση και τη συμμετοχή μας σε μεγάλες εκδηλώσεις στην Πάτρα και στην Τεγέα από το Δήμο μας.
Πέραν τούτου η άρνηση είναι τουλάχιστον αψυχολόγητη. Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε πολλούς άλλους λεκτικούς προσδιορισμούς αλλά θα βρισκόμασταν στο ίδιο επίπεδο. Εμείς όμως ασχολούμαστε μόνο με το να παράγουμε και προάγουμε τον πολιτισμό στην πόλη μας και στην περιοχή μας.
Πάντως εμείς, όπως εδώ και 17 χρόνια, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε όσο υπάρχουν πολίτες οι οποίοι εκτιμούν την εργασία που παρέχεται και τον τρόπο λειτουργίας του Ομίλου μας σε οποιοδήποτε χώρο, με οποιοδήποτε τρόπο είτε μας ενοικιαστεί η αίθουσα είτε όχι.

Για το Χορευτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Καραβασίλης Δημήτρης
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Χοροδιδάσκαλος

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More