Poutanique τεχνη, εσυ τα φταις ολα!

Να είναι τέχνη; Επάγγελμα ή μήπως ματαιοδοξία;

Ο μουσικός του πεζοδρόμου!!

Ξαφνικά την καλοκαιρινή ηρεμία στο μικρό μας Μεσολόγγι σκέπασε μια γλυκιά μελωδία που έρχονταν από το βάθος του πεζοδρόμου. Όσο πλησίαζε.....

Να πως γινεται το Μεσολογγι προορισμος!

αι θα αξιοποιηθεί. Ακούγονται διάφορες ιδέες και έχουν συσταθεί αρκετές ομάδες πολιτών που προτείνουν υλοποιήσιμες και μη ιδέες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και έμμεσα να επωφεληθούμε όλοι.....

Ποσα κτηρια ρημαζουν στο Μεσολογγι;

Ένα από τα θέματα του δημοτικού συμβούλιου στις 27/ 11 είναι η «Εκμίσθωση χώρου για κάλυψη στεγαστικών αναγκών του Δήμου». Οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι πως μετά από τόσα χρόνια και πώς μετά από τόσο κονδύλια έχουμε φτάσει ....

Μεσολόγγι - αδέσποτα ώρα μηδέν.

Αδέσποτα, ένα ευαίσθητο θέμα για όσους είναι πραγματικά φιλόζωοι* και με τις δυο έννοιες της λέξης. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για τις αβοήθητες ψυχές που ξαφνικά βρεθήκαν απροστάτευτες στον δρόμο όχι από το τέλος δηλαδή από τα αποτελέσματα που βλέπουμε...

Facebook, φωτογραφιες με σουφρωμενα χειλη...

Κάλος ή κακός αγαπητοί φίλοι διανύουμε μια εποχή που θέλει τους περισσότερους άμεσα εξαρτημένους από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωση τύπου face book. Έρχεται λοιπόν το Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

21 Απρ 2021

Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου , προσηλωμένος πάντα στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, στις καταστατικές του υποχρεώσεις και στη προσφορά στη νεολαία του τόπου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της Κωπηλασίας στη Πόλη μας και στα νερά της Λιμνοθάλασσας !!!

Μετά από 46 ολόκληρα χρόνια το τμήμα Κωπηλασίας του Εθνικού Σταδίου Μεσολογγίου υπό του Γυμναστικού  Συλλόγου  «Χαρίλαος Τρικούπης»  το άθλημα που είχε φέρει στη πόλη μας μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο,  επιστρέφει!

Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου  εδώ και δυο μήνες είναι μέλος της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. και στις 18/4/2021 είχαμε τη χαρά να παραλάβουμε τη πρώτη μας λέμβο από την  Ε.Κ.Ο. Φ.Ν.Σ .

Ελπίζουμε σύντομα να λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη το τμήμα και το νέο εγχείρημα να τύχει της αποδοχής των νέων αθλητών και το Μεσολόγγι να επανέλθει στις εθνικές κωπηλατικές διοργανώσεις.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. για την αποδοχή στους κόλπους της και την προσφορά της λέμβου (μονό σκιφ) καθώς και δύο εργομετρικών οργάνων.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το  σωματείο του Ν. Ο. Ιωαννίνων και την πρόεδρο του Κα Παλαιοπάνου για την βοήθεια, τις συμβουλές και την συμπαράσταση στα πρώτα μας αυτά βήματα.

 Τονίζουμε ότι ο  ΝΟΜεσολογγίου είναι από τα ελάχιστα  επαρχιακά ναυταθλητικά σωματεία που δραστηριοποιείται στην Κολύμβηση, την Υδατοσφαίριση, το Κάνοε –Καγιάκ, την Ιστιοπλοΐα και την Κωπηλασία.  

Σύντομα και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα διοργανωθεί επίδειξη του αθλήματος στο θαλάσσιο χώρο μας.

 

 

Οι Φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Κου Δημητρίου Μαντζουράτου προπονητή της Κωπηλατικής ομάδας του ‘68 – ’75, μονίμου εθελοντή και αρωγού του ομίλου μας.


                                                                                      

 

 

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More