16 Αυγ 2010

Αποδοκίμασαν και τον υφυπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη στη Λευκάδα

Οι θαμώνες ταβέρνας στην οποία πήγε για φαγητό τις ημέρες των διακοπών του

Τις αποδοκιμασίες πολιτών εισέπραξε και ο Υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, στη διάρκεια των διακοπών του στην Λευκάδα. Όπως ανέφεραν στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες, την περασμένη Δευτέρα ο υφυπουργός επισκέφθηκε την ταβέρνα "Τηλέγραφος" στον Άγιο Ιωάννη της Λευκάδας. Όταν πολίτες που κάθονταν σε γύρω τραπέζια αντιλήφθηκαν τον κ. Κουτρουμάνη άρχισαν με δυνατή φωνή να κάνουν σχόλια του τύπου "τους βλέπεις, μια χαρά περνάνε", "θα ξανάρθουν για να ζητήσουν ψήφο" και άλλα παρόμοια.

Τα σχόλια ήταν ηχηρά, με εμφανή τη διάθεση να φτάσουν στα αυτιά του υφυπουργού. Και φυσικά έφτασαν. Ο κ. Κουτρουμάνης
, γνωστός για τον ήπιο χαρακτήρα του και θέλοντας προφανώς να αποφύγει τα χειρότερα, δεν απάντησε, αλλά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από την ταβέρνα.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση στους ανθρώπους που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ήταν ότι ενώ τα σχόλια ξεκίνησαν από μία παρέα, γρήγορα επεκτάθηκαν και σε γύρω τραπέζια. Μάλιστα, αν ο κ. Κουτρουμάνης έκανε το λάθος να εμπλακεί σε συζήτηση, είναι πιθανόν τα αίματα να άναβαν. "Ο κόσμος που έκανε τα σχόλια έδειχνε ιδιαίτερα αγανακτισμένος, παρότι δεν έδειχνε να γνωρίζει προσωπικά τον υφυπουργό" μας είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες που μας περιέγραψαν το συμβάν.

Το φαινόμενο της δημόσιας αποδοκιμασίας πολιτικών λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Χαρακτηριστικό το επεισόδιο που συνέβη προ ημερών στην Πάρο εις βάρος του πρώην προέδρου της Βουλής κ. Σιούφα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More