14 Σεπ 2016

6 σκίτσα που δείχνουν τι έχουν στο μυαλό τους τα εσωστρεφή άτομα.


http://fosslien.com/top.pngΗ Liz Fossiel είναι μια ταλαντούχα εικονογράφος που πιστεύει πως οι εσωστρεφείς άνθρωποι συχνά θεωρούνται παράξενοι, σιωπηλοί τύποι που χαμογελούν σπάνια και φαίνεται να εστιάζουν σε σοβαρές σκέψεις. Ωστόσο, στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετά κατανοητοί λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά.
Ως εσωστρεφής άνθρωπος και η Liz, αποφάσισε να απεικονίσει και να εξηγήσει όλα τα παράξενα και τα περίπλοκα πράγματα που υπάρχουν στο μυαλό της. Όπως αποδεικνύεται, μπορεί οι εσωστρεφείς άνθρωποι να μην είναι ιδανικοί για συζητήσεις αλλά πραγματικά σκέφτονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Σήμερα, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τις σκέψεις μέσα από χαριτωμένες εικονογραφήσεις της Liz.

1
Liz Fosslien
Είναι αρκετά σίγουρο, πως οι εσωστρεφείς άνθρωποι παίρνουν τον χρόνο τους για να σκεφτούν. Να είστε υπομονετικοί και δεν θα απογοητευτείτε. Εκτός αυτού, ένας εσωστρεφής θα θυμάται την προσεκτική συμπεριφορά και θα σας την ανταποδώσει με ευγένεια.
1
Liz Fosslien
Είναι στη φύση των εσωστρεφών ανθρώπων να αποκτήσουν ενδιαφέρον για το περιβάλλον γύρο τους και εξίσου εύκολο να το χάσουν. Έτσι, δεν είναι ασυνήθιστο να αρχίσουν ξαφνικά να χασμουριούνται σε ένα ζωντανό πάρτι γεμάτο ζωηρότητα. Αυτές είναι οι πιθανότητες, μπορεί να βαρεθούν ακόμη και όταν υπάρχει διασκέδαση.
1
Liz Fosslien
Οι εσωστρεφείς βρίσκουν μεγάλη απόλαυση στην ανάγνωση βιβλίων ή απλά στο να βυθίζονται στον δικό τους εσωτερικό κόσμο. Οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε τέτοιους ανθρώπους να περνούν «βαρετά» απογεύματα στο σπίτι τους. Για τους ίδιους, είναι πραγματικά διασκεδαστικός χρόνος.
1
Liz Fosslien
Χάρης στην εξαιρετική τους ικανότητα να παραμένουν ατάραχοι σε οποιαδήποτε κατάσταση, οι εσωστρεφείς άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ καλοί στα παιχνίδια. Είναι αδύνατον να πει κανείς τι ακριβώς σκέφτονται.
1
Liz Fosslien
Ένας εσωστρεφής μπορεί να διαβάζει ένα βιβλίο και να μιλά με έναν άνθρωπο την ίδια στιγμή, δίνοντας εξίσου μεγάλη προσοχή και στις δύο δραστηριότητες. Δεν είναι πραγματικά υπερδύναμη;
1
Liz Fosslien
Ένας εσωστρεφής μπορεί να σταθεί σιωπηλός δίπλα σας και ταυτόχρονα να κάνει έναν ταραγμένο ψυχικό διάλογο με τον εαυτό του. Μην παρεξηγηθείτε. Αυτό ίσως είναι ένας σοβαρός στοχασμός σχετικά με την τύχη του κόσμου ή μπορεί να πρόκειται για μια στιγμή λήψης σημαντικών αποφάσεων. Είναι καλύτερα να μην τον ενοχλήσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More