19 Φεβ 2016

Να πουληθούν οι βραχονησίδες, φασίστες;..

1302261

O φασίστας βουλευτής, Η. Κασιδιάρης, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο, δίνοντας ένα «πατριωτικό» και «αντιΝΑΤΟϊκό» σόου. Το βίντεο «έπαιξε» παντού. Ηταν εμφανές, από το σημείο και τη γωνία λήψης, πως το βίντεο το τράβηξε ή ο ίδιος ο Κασιδιάρης (ακουμπώντας δίπλα του την κάμερα ή το κινητό) ή κάποιος διπλανός του.
Αξίζει να δείτε το θέμα «Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο ΝΑΤΟ: μια σπαρταριστή κωμωδία», στο jailgoldendawn.com (Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος), όπου, σε βίντεο, ο αρχιφασίστας Μιχαλολιάκος μιλάει ευθέως υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. 
Οι φασίστες (πάντα τυχοδιώκτες) επιδίωξαν να το παίξουν και αντιΝΑΤΟϊκοί και πατριώτες! Εμείς να θυμήσουμε ένα «πατριωτικό» βίντεο με τον φασίστα βουλευτή, Ηλ. Παναγιώταρο. Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2013 όταν ψήφιζε υπέρ τροπολογίας που αφορούσε το ξεπούλημα ακόμα και βραχονησίδων. Οι φασίστες της Χρυσής Αυγης είπαν, μετά, πως έγινε λάθος…
Διαβάστε επίσης: Φασίστες (πάντα) τυχοδιώκτες (Του Γεράσιμου Χολέβα): Όταν ο φασίστας βουλευτής, Η. Κασιδιάρης, έδινε ένα άλλο σόου σκίζοντας …μνημόνια – Οι τυχοδιωκτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More