11 Ιουλ 2014

"Θεάτρου Όψεις" - 3η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων

Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την ομάδα"ΥποκρΙΤΕΑ Θεατρική Συντεχνία" από την Ιτέα, με τέσσερα εξαιρετικά μονόπρακτα των  Κ.Μουρσελά, Ι. Καμπανέλλη και Γ. Σκούρτη.

Η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» διοργανώνεται και υλοποιείται από τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο «Το Αιτωλικό» και τη Θεατρική του Ομάδα, προσθέτοντας ακόμη ένα στοιχείο πολιτισμού στα δρώμενα της πόλης μας – ένα θεσμό για το ερασιτεχνικό θέατρο - την πιο αγνή ίσως μορφή ένδειξης αγάπης για το θέατρο.

Τρίτη χρονιά λοιπόν για το «Θεάτρου Όψεις». Κάθε καλοκαίρι, υποδεχόμαστε και φιλοξενούμε στο Αιτωλικό, θεατρικές ομάδες, αγκαλιάζοντας πάντα με θέρμη τους κοινούς μας στόχους στους δρόμους αναζήτησης της θεατρικής δημιουργικότητας. Μέσα από τις παραστάσεις μας, αποκτούμε θεατρική εμπειρία, που μέσα από την δημιουργία, την ελεύθερη έκφραση, τη σκέψη και την επικοινωνία, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Παράλληλα, στα πλαίσια του θεσμού, έχουν τιμηθεί έως τώρα άνθρωποι του θεάτρου και της τέχνης, όπως οι ηθοποιοί Γιάννης Βογιατζής και Χρήστος Καλαβρούζος. Φέτος θα τιμηθεί η Αιτωλικιώτισσα δημοσιογράφος, συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Ροζίτα Σώκου.

Καταφέραμε λοιπόν και φέτος, παρά τους δύσκολα οικονομικούς "καιρούς", χωρίς καμία υποστήριξη από το Δήμο αυτή τη φορά, να φιλοξενήσουμε δύο θεατρικές Ομάδες εκτός του νομού, από την Ιτέα και την Κόρινθο, οι οποίες μαζί με τη Θεατρική Ομάδα του Παρ. Καλ. Εργαστηρίου Αγρινίου και τη Θεατρική Ομάδα του Αιτωλικού/Πολ.& Μορφ. Συλλόγου θα ανεβούν "στη σκηνή" του "Θεάτρου Όψεις" φέτος το καλοκαίρι.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στηρίζοντας την προσπάθειά μας και τις φιλοξενούμενες θεατρικές ομάδες!

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα:
http://theatropsis.weebly.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More