1 Οκτ 2013

Ορειβατικός & Χιονοδρομικός Σύλλογος Μεσολογγίου: 25η Φθινοπωρινή συνάντηση των ορειβατικών συλλόγων Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου.

 Ο Ορειβατικός & Χιονοδρομικός Σύλλογος Μεσολογγίου διοργάνωσε κατά το διήμερο 28-29/9/13 στην περιοχή του Αι Συμιού με πολύ μεγάλη επιτυχία την 25η Φθινοπωρινή συνάντηση των ορειβατικών συλλόγων Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου.
Στις εκδηλώσεις έλαβαν μέρος ογδόντα περίπου ορειβάτες από διάφορες περιοχές που κατασκήνωσαν στην περιοχή καθώς και πολλοί φίλοι.
Το Σάββατο 28/9 έγινε η τακτική συνάντηση των προέδρων των ορειβατικών συλλόγων, οι οποίοι συζήτησαν  θέματα οργάνωσης και βελτίωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.
Στην συνέχεια και μετά την απονομή των καθιερωμένων αναμνηστικών ακολούθησε ενημέρωση των φιλοξενουμένων μας από την κα Ελένη Καρανικόλα για την ιστορία τόσο του Μεσολογγίου  όσο και του πανηγυριού του Αι Συμιού.
Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση που κράτησε το αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες.
Την Κυριακή 29/9,  65 ορειβάτες διέσχισαν τον Αράκυνθο από την περιοχή των Ελληνικών μέχρι το μοναστήρι του Αι Συμιού σε μια πορεία 5 ωρών θαυμάζοντας την ομορφιά του δάσους Αρακύνθου και την εκπληκτική θέα της λιμνοθάλασσας και των γύρω περιοχών.
Οι φιλοξενούμενοί μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση ότι θα επισκεφτούν  σύντομα την πόλη μας.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που βοήθησαν  έμπρακτα στην επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαίτερα την παρέα των Αι Συμιωτών του κου Σ. Καλάκη για την παραχώρηση του κελιού και τον ηχολήπτη μας κο Σ. Πρέκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More