8 Σεπ 2013

Πρόγραμμα δράσης Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσης για την ερχόμενη εβδομάδα 9 έως 13 / 9/ 2013.
Δευτέρα 9-9-2013
·                Συμμετοχή στη ΓΣ Προέδρων ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και κατάθεση της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης. Την Ένωσή μας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος Κώστας Κατσαρός.
Τρίτη 10-9-2013
·                Επίσκεψη του Προεδρείου σε σχολεία της πόλης του Μεσολογγίου ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις αποφάσεις της Συνέλευσης Προέδρων. Ταυτόχρονα οι συνάδελφοι - μέλη του ΔΣ στην Ναύπακτο, ενημερώνουν τους συναδέλφους στα σχολεία της περιοχής τους.
Τετάρτη 11-9-2013
·                Το πρωί: Επίσκεψη του Προεδρείου σε σχολεία της περιοχής και ανάγνωση επιστολής κατά τον αγιασμό. Παρέμβαση στα ΕΠΑΛ Μεσολογγίου και Κατοχής.
·                Ώρα 7:00 μ.μ.: Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου. Στη συνέντευξη καλούνται όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αιτωλοακαρνανίας.
·                Ώρα 8:30 μ.μ.: Ενημερωτική παρέμβαση από το Προεδρείο της Ένωσής μας στην προβολή ταινίας «Μάθε παιδί μου γράμματα» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι. Την προβολή οργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου.
Πέμπτη 12-9-2013
·                Το πρωί: Επίσκεψη του Προεδρείου σε σχολεία της περιοχής Αστακού και Οινιαδών.
·                Ώρα 7:00 μ.μ.: Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου. Κάλεσμα φορέων και συλλόγων εργαζομένων για συντονισμό δράσεων στο πλαίσιο και της εβδομάδας δράσεων της ΑΔΕΔΥ.
Παρασκευή 13-9-2013
·                Επίσκεψη σε σχολεία της περιοχής Αιτωλικού και Οινιαδών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More