24 Σεπ 2010

«ΤΟ ΜΙΣΟΛΟΓΓΙ ΣΚΕΛΕΘΡΟ, ΓΥΜΝΟ, ΞΕΣΑΡΚΩΜΕΝΟ...» μέρος 1.

Κάπως έτσι περιγράφεται η κατάσταση αυτής της πόλης σε όλους τους τομείς! Αυτή η πόλη με τη μεγάλη ιστορία και τους  πολλούς πνευματικούς ανθρώπους μοιάζει ακυβέρνητο καράβι στη δίνη της κακής οικονομικής και κυβερνητικής  πολίτικης της χώρας. Βεβαία είμαστε ακυβέρνητοι και έρμαια όχι μόνο από την κυβέρνηση της χώρας αλλά και από την τοπική κυβέρνηση που όντας χαμένη στο διάστημα ζητεί ακούσατε ακούσατε  και να τη ξανά ψηφίσουμε!
   Τι να ψηφίσουμε κύριε Αναγνωστόπουλε από εσάς και το ψηφοδέλτιο σας, που στο τέλος κατέληξε το μισό μιας και οι περισσότεροι εκλεγμένοι τσακώθηκαν μαζί σας και έφυγαν, οι άλλοι  δεν έκαναν και τους διώξατε και οι άλλοι παραιτήθηκαν γιατί ποιος ξέρει τι αντιλήφτηκαν…. Να σας  ψηφίσουμε για τους ειδικούς
συμβούλους που προσλάβατε και φυσικά όλοι γνωρίζουμε περί τίνος  πρόκειται;    Για ποιο όραμα και για ποια δημιουργία μας μιλάτε; Μάλλον αναφέρεστε σε αυτά που δε προλάβατε να κάνετε, γιατί εγώ δηλαδή από το προηγούμενο ψηφοδέλτιο όραμα και δημιουργία δεν είδα τίποτα (καλά το όραμα αλλά αυτή  η δημιουργία….)! Το μόνο που είδα είναι μια πόλη ακυβέρνητη και τέσσερα χρόνια χαμένα, μια πόλη που είναι μέσα στη βρόμα, μια πόλη που η δημοτική αστυνομία είναι ανύπαρκτη, μια πόλη που καθημερινά κουβεντιάζει για τα χάλια μας και δεκάδες άρθρα στο διαδίκτυο και στο τύπο μιλούν για ατέλειωτα έργα και για διαπλοκές  που μονό εσείς δε βλέπεται και φυσικά λασπολογία τα λέτε! Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τη λασπολογία, αλλά θα συμφωνήσω για τα ανύπαρκτα έργα για την ακυβερνησία και για λεφτά που μάλλον είναι και αυτά χαμένα στο διάστημα! Το θέμα είναι ποιος θα μας σώσει καθώς έρχονται εκλογές και τα πράγματα αγαπητοί συμπολίτες δε τα βλέπω καλά επίσης δε βλέπω να αλλάζει και τίποτα στην καθημερινότητα  μας σύντομα. Ελπίζω πως η επόμενη εκλογή θα είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να φέρουμε το Μεσολόγγι εκεί που του αξίζει , θα επιστρέψω  με εκτενή ανάλυση των ψηφοδελτίων….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More