30 Ιουλ 2015

Το μοναδικό «Θεάτρου όψεις» τελείωσε!




Αποτέλεσμα εικόνας για Θεάτρου Όψεις"Οι  Αιτωλικιώτες ειναι φοβεροι!!

Τελετή λήξης σήμερα για μια μοναδική διοργάνωση που αποδεικνύει πως η προσπάθεια και το μεράκι μπορούν να αποφέρουν τρομερά αποτελέσματα και να προσφέρουν στον πολισμό, που τόσο το έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες.

 Μια βραδιά γεμάτη γέλιο χάρισε στο κοινό η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού ΣυλλόγουΑιτωλικού στην τελευταία παράσταση της 4ης Θεατρικής Συνάντησης Ερασιτεχνικών Ομάδων  "Θεάτρου Όψεις" με την εξαιρετική κωμωδία του Νηλ Σάιμον "Οι Ηλίθιοι" σε σκηνοθεσία Διονυσίας Ολιβώτου. Όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί εντυπωσίασαν και χειροκροτήθηκαν θερμά από το πολυπληθές κοινό καθώς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιτευχθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ένα μοναδικό αποτέλεσμα που αποδεικνύει ότι η θέληση και η συστηματική δουλειά αποφέρουν μόνο επιτυχίες. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις θεατρικές ομάδες για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Καλατζόπουλος 


Στην εκδήλωση τιμήθηκε ένας σημαντικός άνθρωπος της Θεατρικής Τέχνης, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας ΓιάννηςΚαλατζόπουλος ο όποιος ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε για την προσφορά στην κοινωνία τέτοιων διοργανώσεων και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το θέατρο στη ζωή μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More