26 Ιουλ 2015

Οι ΝΑΖΙ στον Στρατό-Τι κάνουν διαρκώς στο 251 ΓΝΑ οι Παναγιώταρος-Μπαρμπαρούσης;

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση τουONALERT.GR 
"Που τους χάνεις που τους βρίσκεις τους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση και Παναγιώταρο στο 251 ΓΝΑ είναι. 
Οι εμφανίσεις τους κάτι παραπάνω από συχνές. 
Έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας οι άνθρωποι; Όχι χαίρουν άκρας υγείας, να ΄ναι καλά οι βουλευτές μας. 
ImageΑπλά έχουν πολύ καλές σχέσεις με τρεις ιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν θα έχουν πολλά περιστατικά κι έχουν χρόνο για κοινωνικές επαφές εντός του νοσοκομείου με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής". 
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η  συντεταγμένη επιχείρηση διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μια προσπάθεια που έφερε καρπούς και αποκαλύφθηκε με πρωτοβουλίας της Χρυσής Αυγής όταν σε εκλογικές αναμετρήσεις εμφάνισε στα ψηφοδέλτια της πρώην Ανώτερους και Ανώτατους Στρατιωτικούς.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με συνέπεια έχουμε αναδείξει τους όρους συνεργασίας του επίσημου κράτους με τη δολοφονική συμμορία, την παρέμβαση της στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης της δράσης των ΝΑΖΙ από τα Επιτελεία και το Υπουργείο Άμυνας.
Κορυφή του παγόβουνου υπήρξε η παρέμβαση του πρώην ΥΕΘΑΔ.Αβραμόπουλου σε δύο περιπτώσεις: 
Η αντιμετώπιση των άθλιων φασιστικών γεγονότων στην Σχολή Ευελπίδων με τη Γιορτή της Χούντας, όταν ουσιαστικά έμειναν ατιμώρητοι οι ακροδεξιοί σπουδαστές και φάνηκε η σχέση τους ακόμη και με καθηγητές της Σχολής.
Το πόρισμα των Λευκών Σελίδων των Επιτελείων για τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα καλλιτέχνη αγωνιστή Φύσσα.
Πρόσφατα ο ΥΕΘΑΠ.Καμμένος συγκάλυψε τους ακροδεξιούς ΟΥΚάδες που σε συνεργασία με τηνΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ έδωσαν εθνικιστικό σόου στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα!
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους αλλά και το σύνολο του προσωπικού να κλιμακώσουμε την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, θυμίζοντας ότι πάντα η Χρυσή Αυγή υπήρξε εχθρός του Συνδικαλισμού και των δίκαιων διεκδικήσεων.
Να ορθώσουμε τείχος στο Φασισμό και να παλέψουμε ενάντια στην αστική πολιτική που τον γεννά, τον έχει ανάγκη και τον επιστρατεύει εναντίον των κοινωνικών διεκδικήσεων.
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More