22 Ιουλ 2013

Σαμαράς ο …ταβερνιάρης!

Του Γιώργου Δελαστίκ
Σούργελο είναι ο Σαμαράς. Έκανε …διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό μέρα μεσημέρι ότι μειώθηκε για έξι μήνες δοκιμαστικά ο ΦΠΑ στις ταβέρνες!
«Βάλε μας, κάπελα, κρασί»! Αυτό θα είναι το νέο σλόγκαν της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Ο Σαμαράς θα σερβίρει και ο Βενιζέλος θα είναι πελάτης στο καπηλειό της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ! «Είναι μήνες τώρα που πήρα πάνω μου αυτή τη μεγάλη μείωση φόρων στην Ελλάδα. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά είπα στην τρόικα…» ανέφερε μεταξύ άλλων στο διάγγελμα του ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός – ταβερνιάρης, προκαλώντας τον καγχασμό όλων των Ελλήνων πλην των συναδέλφων του, των υπόλοιπων ταβερνιάρηδων, οι οποίοι θα κερδίζουν 10% παραπάνω!
Τελικά, την καλύτερη απάντηση στο διάγγελμα – παρωδία την έδωσε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς στον εαυτό του:«Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα!». Έτσι είπε κατά λέξη ο πρωθυπουργός όταν έκανε κάποιο σαρδάμ και επανέλαβε τη μαγνητοσκόπηση του διαγγέλματος του, αλλά το ιδιωτικό συνεργείο που είχε προσλάβει για να το μαγνητοσκοπήσει δεν έσβησε την αυτογελοιοποιητική για τον πρωθυπουργό σκηνή και την μετέδωσε στα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία δεν την έπαιξαν μεν τα ίδια, αλλά τη διοχέτευσαν στο διαδίκτυο κι ακόμα κρατάει όλη η Ελλάδα την κοιλιά της από τα γέλια!
Καλά που ήταν πάντως ιδιωτικό το τηλεοπτικό συνεργείο και όχι της …«κομμουνιστικής» κατά Πάγκαλο ΕΡΤ που θα το είχε κόψει! Μιλάμε για απίθανους καραγκιόζηδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν αυτή τη χώρα. Γιατί πρέπει να προσθέσουμε ότι τον ταβερνιάρη προσπάθησε να παραστήσει και ο Βενιζέλος.
Ζοχαδιάστηκε με τον Σαμαρά που είπε «πήρα πάνω μου αυτή την πρώτη μεγάλη μείωση φόρων στην Ελλάδα» και αισθάνθηκε ότι του κλέβει τη δόξα και κάποιους από τους ελάχιστους ψηφοφόρους που του έχουν απομείνει, οπότε έκανε δήλωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Οι συντονισμένες προσπάθειες μας( !) απέδωσαν καρπούς. Έτσι πρέπει να γίνεται η διαπραγμάτευση», διακήρυξε.
Είναι θρασύτατοι πολιτικοί απατεώνες. Καλά τους τα είπε στη Βουλή η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, όταν διαπληκτίστηκε με το βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Τζαμτζή: «Θα σας κρεμάσουμε όλους»! Ακάθεκτη η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, δεν πτοήθηκε από τις βρισιές των νεοδημοκρατών. «Τιμή μου να με βρίζουν προδότες!» τους απάντησε.
Πολύ πιο πολιτικά τα «έσουρε» στη συγκυβέρνηση των αχρείων η Σοφία Σακοράφα, η πρώτη σε ψήφους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Κατοχική κυβέρνηση που συνεχίζει το ρόλο των χαφιέδων» τους αποκάλεσε, «κυβέρνηση – συμμορία» τους είπε, «συνεχιστές της χούντας» τους χαρακτήρισε και πάει λέγοντας.
Ωραία τους στόλισε και ο Στάθης Παναγούλης: «Ο Σόιμπλε κατέφθασε για να επιθεωρήσει τη νέα κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου. Σύντομα, με την ψήφο του ελληνικού λαού αυτή η κυβέρνηση θα φύγει και οι υπηρετες του Μνημονίου θα οδηγηθούν στα ίδια κελιά που ήταν ο δικτάτορας Παπαδόπουλος και η παρέα του», έγραψε σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο.
Εκτός από τους νεοδημοκράτες και τους πασόκους βουλευτές, θίχτηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΓιώργος Σταθάκης, της ακραίας δεξιάς πτέρυγας του κόμματος, που διαγκωνίζεται από τώρα με τον ομοϊδεάτη του Γιάννη Δραγασάκη για το ποιος από τους δύο θα γίνει υπουργός Οικονομικών σε υποθετική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον, με τον Δραγασάκη να έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της ολιγαρχίας και τον Σταθάκη να παλεύει να την αποκτήσει. «Δεν θα έλεγα τίποτα από τέτοιες εκφράσεις. Διαφωνώ να ανεβαίνουν οι τόνοι. Δεν νομίζω ότι το εμφυλιοπολεμικό κλίμα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Σταθάκης στο ραδιόφωνο του Άλφα.
Οι «Τσολάκογλου» της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου έδωσαν τα ρέστα τους κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης επίσκεψης στην Αθήνα του «γκαουλάιτερ» Σόιμπλε, του κατοχικού διοικητή της χώρας μας. Ενεργώντας βάσει των εντολών της «Κομαντατούρας», όπως αποκαλούσαν οι υπόδουλοι Έλληνες τη γερμανική στρατιωτική διοίκηση κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής, έκλεισαν όλο το κέντρο της Αθήνας ως την …Αττική Οδό και πέντε σταθμούς μετρό (!) απαγορεύοντας ταυτόχρονα τις συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων όπως κατά τη διάρκεια της χούντας των συνταγματαρχών, για να «προστατευθεί» ο Σόιμπλε από διαδηλώσεις που θα του έδειχναν πόσο λαομίσητος είναι από τον ελληνικό πληθυσμό.
Κανένας αφέντης όμως δεν χαρίζεται στους δούλους του και αυτό ο Σόιμπλε το έδειξε ξεκάθαρα στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο, οι οποίοι διαδίδουν ότι το «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους είναι «σίγουρο» μετά τις γερμανικές βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. Τους …«ξέρανε» εντελώς ο Σόιμπλε: «Δεν μπορεί να συζητηθεί νέο “κούρεμα” του ιδιωτικού τομέα, αλλά ούτε και των δανείων από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης» δήλωσε ορθά – κοφτά ο Γερμανός, απαντώντας σε ερώτηση που του υπέβαλε ο δεξιός πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του Σόιμπλε στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.
«Δεν μπορείτε να ζητάτε εγγυήσεις και στη συνέχεια “κούρεμα” γιατί τότε θα είσαστε ψεύτες!» πρόσθεσε ο Γερμανός και πάγωσε όλο το γερμανόδουλο, επιλεγμένο ακροατήριο«Δωράκι» περίμεναν οι κυβερνητικοί πολιτικοί δοσίλογοι από τον Σόιμπλε κι αντί γι’ αυτό τους είπε και «ψεύτες» από πάνω ο Γερμαναράς!
 Όχι ότι έχει άδικο ότι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος κι όλος ο κυβερνητικός συρφετός είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, αλλά τους βρίζει ο Σόιμπλε για λάθος λόγο: Επειδή λένε ψέματα για να υπηρετήσουν το Τέταρτο Ράιχ! Τα έχει αυτά η «μοίρα» των εθελόδουλων…
“Πριν”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More