24 Απρ 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Π. ΚΑΤΣΟΥΛΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γ. Αναγνωστόπουλος: «Το ασύστολο ψεύδος, η συκοφαντία και η «κωλοτούμπα» τα διαχρονικά πολιτικά χαρακτηριστικά του κ. Κατσούλη»
Σκληρή απάντηση στο δήμαρχο Μεσολογγίου
Άμεση είναι η αντίδραση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου στη δήλωση του Παναγιώτη Κατσούλη στην  οποία ο τελευταίος μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι: «…τώρα θεωρεί πως ήρθε η ώρα να εισπράξει  τα «εύσημα» ή αλλιώς «τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας» του..».
Σε δήλωσή του ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζει:
«Ο κ. Κατσούλης στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει πολιτική  επιβίωση και να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στη διοίκηση του δήμου αποδεικνύει, με τα όσα υποστήριξε σήμερα, ότι δεν έχει «ιερό και όσιο» και ότι δεν έχει κανέναν φραγμό, μπροστά στην ικανοποίηση, του προσωπικού του οφέλους, έτσι όπως αυτός το εκλαμβάνει.
Κύρια όπλα του, όπως πάντα, το ασύστολο ψεύδος, η συκοφαντία και η «κωλοτούμπα».
Ισχυρίζεται, ότι υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» για το ΤΕΙ. Ποιες είναι αυτές; Μιας και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο για το ΤΕΙ…
Ισχυρίζεται ότι θα πρέπει: «Ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις Εορτές Εξόδου να δεσμευτεί δημόσια, στη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη, σχετικά με τις διεκδικήσεις μας για το ΤΕΙ Μεσολογγίου. Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει η  ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.». Ένας ισχυρισμός, εκ των πραγμάτων, αντιφατικός, που καλό είναι ο κύριος δήμαρχος να εξηγήσει πως μπορεί να συμβεί αυτό…
Ισχυρίζεται, τέλος, ότι: «έρχομαι σήμερα να εισπράξω εύσημα και να εξαργυρώσω αργύρια». Ισχυρισμός που τον εκλαμβάνω ως ύβρη και τον οποίο επιστρέφω υπενθυμίζοντας, στον κύριο Κατσούλη, ότι αυτός την περίοδο 2007-2010 με την απουσία του, από τους αγώνες της πόλης για το Εφετείο, το Νοσοκομείο και τον «Καλλικράτη» ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ την απουσία του, με έμμισθες θέσεις στην τότε νομαρχία… με νομάρχη τον Θύμιο Σώκο.
Ισχυρίζεται ότι προκάλεσε την σύσκεψη κατόπιν δικής μου παρότρυνσης. Μέγα ψέμα, καθώς από νωρίς το πρωί της Δευτέρας το γραφείο του δημάρχου μας ενημέρωσε για την σύσκεψη την επόμενη μέρα των επικεφαλής των παρατάξεων. Απλά θεώρηση υποχρέωσή μου να δημοσιοποιήσω τις προθέσεις μου, με δήλωσή του αργά το απόγευμα της Δευτέρας.
Κλείνοντας, επειδή, η δήλωση του κυρίου δημάρχου έχει αναφορά στο εορτασμό της εξόδου, θεωρώ αυτονόητο να επισημάνω ότι η ανάμνηση του γεγονότος της Θυσίας των Ελεύθερων Πολιορκημένων αποτελεί Ιερή παρακαταθήκη για όλους μας και δεν προσφέρεται για μικροπολιτικά παιχνίδια, όπως επίσης για μικροπολιτική, δεν προσφέρονται οι διεκδικήσεις της πόλης.»

1 σχόλια:

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα… αφού ότι δηλώνει ο καθένας είναι σε αυτή την πόλη!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More