26 Απρ 2013

Πόσο χαρτί θα σπαταλάμε για προσκλήσεις, αφίσες και προγράμματα;

Το 2013 που η περιβαλλοντική επιβάρυνση είναι τεράστια και η οικονομική κρίση μας έχει εξουθενώσει ο Δήμος μας δείχνει να μην εξελίσσεται και να εκτυπώνει ασύδοτα. Μιλάμε για το 2013 που το 70% των πολιτών και των επιχειρήσεων έχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάτι που βοηθάει στην σίγουρη παραλαβή, την συρρίκνωση του κόστους αλλά και την ταχεία διάδοση των πληροφοριών. 
Ας δημιουργηθεί λοιπόν κύριοι μια βάση με τα e-mail των πολιτών και των επιχειρήσεων και όποιων άλλων θέλουν έτσι ώστε να μην αποστέλλετε έντυπο υλικό σε όλους με αποτέλεσμα να μπαίνει ο Δήμος σε ανούσια έξοδα για ιλουστρασιόν χαρτιά και περιποιημένα προγράμματα που στοιχίζουν αρκετά (εκτός και αν για κάποιο λόγο το θέλουμε)…
Ας ξοδευτούν αυτά τα χρήματα κάπου άλλου και συγκεκριμένα στην καθαριότητα, καθώς η βρώμα και τα χόρτα φέτος στις Εορτές Εξόδου θα μας πνίξουν. Αλλά ξέχασα λόγο της έλλειψης πολιτικών προσώπων φέτος στις Εορτές (για το Τ.Ε.Ι) δεν χρήζει καθαριότητα η πόλη παρά μόνο μικροπολιτικές. 
Για τους ειδήμονες του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου η προστασία του περιβάλλοντος το νοικοκύρεμα στα οικονομικά και η καθαριότητα δεν είναι μισή αρχοντιά ή καλυτέρα απ’ έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα!

1 σχόλια:

Πρέπει τα συμβόλαια να αποπληρωθούν

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More