6 Φεβ 2012

Αστικό ΚΤΕΛ Μεσολογγίου, καθημερινές ιστορίες..


Η συμπεριφορά των οδηγών των αστικών ΚΤΕΛ κατά καιρούς δεν είναι η καλύτερη.
Με δεδομένο ότι η χώρα είναι σε κατάθλιψη  και λαμβάνοντας  υπόψη τη φύση του επαγγέλματος , τους κατανοούμε εν μέρει .
Σήμερα λοιπόν για άλλη μια φορά συνέβη το εξής περιστατικό :  όταν το λεωφορείο σήμερα το μεσημέρι (11.45) ,πήγε να πάρει τους φοιτητές από το ΤΕΙ, επειδή ο αυτόματος πωλητής δεν λειτουργούσε , οι φοιτητές ενημέρωσαν τον οδηγό και προσφέρθηκαν να τον πληρώσουν μετρητά 0.80 μιας και δεν είχαν τρόπο να προμηθευτούν εισιτήρια, τότε ο οδηγός απαίτησε με τον γνωστό του τρόπο (είναι γνωστός σε όλους τους φοιτητές ) να τον πληρώσουν 1 euro (εφόσον δεν είχαν εισιτήρια) , οι φοιτητές τότε του απάντησαν ότι δεν μπορούν να βγάλουν εισιτήρια γιατί το αυτόματο μηχάνημα δεν λειτουργεί . Φυσικά ο καλοκάγαθος οδηγός μας δεν τους πίστεψε και τους ειρωνεύτηκε όπως συνηθίζει !! Στην συνέχεια αφού εισέπραξε το 1euro απ όλους και χωρίς να τους δώσει εισιτήρια ή άλλο παραστατικό,   πήρε τηλέφωνο και έμαθε ότι τελικά ήταν κομμένο το ρεύμα . Εννοείται ότι δεν επέστρεψε σε κανέναν τα εικοσάλεπτα  και τους είπε με τον μοναδικό  τρόπο του, ότι τους κάνει χάρη που δεν τους ζήτησε και επιπλέον 80% ως πρόστιμο !!!
Εύχομαι κύριε οδηγέ το δικό σου παιδί να μετακινείται με ΜΜΜ που τα οδηγούν άνθρωποι διαφορετικοί από εσένα !!

3 σχόλια:

Αυτοί δυσφημίζουν το Μεσολόγγι....

eimoun enas apo tous diaplektizomenous...den exo logia na ekfrasto gia ton sigkekrimeno ''anthropo'' ...katantia einai to ligotero!!!na ton xairontai!!
elpizo otan tha ksana smvei peristatiko me ton idio (pragma sigouro) na einai toso iremoi oi foitites opos simera giati den ton vlepo kala...

Αυτά είναι που πρέπει να απασχολούν τους φοιτητές μαζί με τα κοινωνικά προβλήματα όχι πως θα κάνουν party και τα παραρτήματα των μεγάλων κομμάτων… Ας ενεργοποιηθούν λίγο για όφελος τους και για όφελος της Ελλάδας και μην αφήνουν κανέναν να τους κοροϊδεύει!!!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More