17 Φεβ 2012

Αύριο το παγκόσμιο ραντεβού στήριξης της Ελλάδας

Αύριο το παγκόσμιο ραντεβού στήριξης της Ελλάδας
Κίνημα αλληλεγύης και υποστήριξης της Ελλάδας που εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο μέσω διαδικτύου, συγκροτούν πολίτες απ' όλες τις χώρες του κόσμου και μετατρέπονται σε γροθιά οργής, αλλά και ασπίδα προστασίας παράλληλα για τους Έλληνες που δοκιμάζονται απ' τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Στο facebook, δημιουργούνται ομάδες, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται, κλείνεται το μεγάλο ραντεβού υποστήριξης για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι, οπότε προγραμματίζονται διαδηλώσεις υπέρ της χώρα μας
«Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο, προτού τα μέτρα γενικευτούν», «Αλληλεγγύη στους Έλληνες» είναι κάποια ενδεικτικά μηνύματα που αναρτώνται.
Ο γνωστός Ιταλός καλλιτέχνης Αντριάννο Τσελεντάνο στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, πήρε το μικρόφωνο και κατήγγειλε «σχεδιασμό αφανισμού της Ελλάδας», ενώ αφιέρωσε ένα τραγούδι στην Ελλάδα και σ' όλους τους κυβερνώντες, με τους συμπατριώτες του που επίσης πλήττονται απ' την οικονομική κρίση να τον αποθεώνουν.
Αύριο το παγκόσμιο ραντεβού στήριξης της Ελλάδας
Στο ίδιο φιλελληνικό κλίμα κινείται και η διαφήμιση γνωστού ουίσκι που προτρέπει τους Έλληνες να εξακολουθήσουν να περπατούν, να εμπνέονται και να αντιστέκονται. Γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει «δεν θα είναι ποτέ μόνοι τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More