16 Σεπ 2010

Sex και παράξενοι νόμοι

Σε αυτόν τον παράξενο κόσμο υπάρχουν και πολλοί παράξενοι νόμοι που δεν έχουν καμιά λογική! Το pswnio.gr θα σας αναφέρει μερικούς νόμους που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν στα άληθεια..

1. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η δουλειά τους είναι να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενιάζουν κορίτσια, οι οποίες τους πληρώνουν για το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Το pswnio.gr , έκει έπρεπε να ήταν! Ο λόγος? Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να παντρεύονται οι παρθένες!!


2. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν η σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται η ποινή θανάτου.


3. Οι περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής αναγνωρίσουν τον ακόλουθο ισλαμικό νόμο: «Μετά από σεξουαλική επαφή με ένα αρνί, είναι θανάσιμο αμάρτημα να τρώς το κρέας του.»


4. Στο Μπαχρέιν, ένας άντρας γιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα της γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Μπορεί να τα δει μόνο με καθρέφτη.


5. Στο Χονγκ Κονγκ η κερατωμένη σύζυγος μπορεί νομίμως να σκοτώσει τον άπιστο άντρα της, αλλά μπορεί νατο κάνει μόνο με τα χέρια της!!

Την ερωμένη του συζύγου, από την άλλη, μπορεί να τη σκοτώσει η απατηθείσα όπως η ίδια επιθυμεί!

6. Στο Σάντα Κρούζ της Βολιβίας είναι παράνομο ένας άντρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα και την κόρη της, την ίδια στιγμή.


7. Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός!


8. Στο Κάλι της Κολομβίας, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγό της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει νά’ναι παρούσα και η μητέρα της (η πεθερά)… άντε να γ@μήσεiς τότε ..


9. Στος Rombochm, Virginia, είναι παράνομη σεξουαλική επαφή με αναμμένα φώτα.


10. Στη Nevada είναι παράνομο να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό.


11. Στην Αριζόνα, Nevada, Φλώριντα , Οχάιο, Ιντιάνα, Μασαχουσέτη, Νέα Υόρκη, Οκλοχάμα , Όρεγκον, Νότια Ντακότα, Βερμόντ και στο Ουάσιγκτον είναι παράνομο να φαίνεται από τα ρούχα η στύση ενός άντρα.


12. Στο Maryland απαγορεύεται η πώληση προφυλακτικών από αυτόματους πωλήτες (με κέρματα) εκτός εάν η μηχανή βρίσκεται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη ποτά στον ίδιο χώρο.


13. Στην Μινεσότα είναι παράνομο για έναν άντρα να έχει σεξουαλική επαφή με ένα ζωντανό ψάρι (Κατα τα άλλα για τις γυναίκες είναι ΟΚ)


14. Απαγορεύεται στους Μουσουλμάνους να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύει και για τους νεκροθάφτες. Τα όργανα λοιπόν του νεκρού πρέπει να καλύπτονται πάντα με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.


15. Κανένας άντρας δεν επιτρέπεται να κάνει έρωτα με την γυναίκα του εάν μυρίζει η αναπνοή του κρεμύδι, σκόρδο ή σαρδέλες. Αυτό ισχύει στην Αλεξάνδρια της Μινεσότα. Εάν η γυναίκα το ζητήσει ο νόμος υποχρεώνει τον άντρα να πάει να βουρτσίσει τα δόντια του.


16. Στην Γεωργία η σεξουαλική επαφή μεταξύ άγαμων ζευγαριών είναι παράνομη.


17. Είναι παράνομο για τους συζύγους στο Willowdale, Όρεγκον, να μιλάνε βρώμικα κατά τη συνουσία.


18. Οποιαδήποτε άλλη στάση, διαφορετική από την ιεραποστολική είναι παράνομη, στην Ουάσιγκτον, DC.


19. Στη Φλόριντα η σεξουαλική σχέση με έναν σκαντζόχοιρο είναι παράνομη (χαχα .. γιατί γίνεται αυτό?)


20. Στη Γιούτα είναι παράνομο να παντρευτείς τον πρώτος ξάδελφος σου, πριν από την ηλικία των 65 ετών.


21. Το σεξ με ζώα είναι απολύτως νόμιμο, για τους άνδρες στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, εφόσον το ζώο ζυγίζει λιγότερο από 40 κιλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More