11 Απρ 2023

Προκλητική παρουσία του εγκληματία ναζί Μπαρμπαρούση στον κήπο των Ηρώων!!

 image

Την προκλητική παρουσία του καταδικασμένου φασίστα με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμαρούση, που έκανε την εμφάνισή του ως εκπρόσωπος του μορφώματος «Έλληνες», καταθέτοντας στεφάνι στον κήπο των Ηρώων στις εκδηλώσεις της Εξόδου, καταδικάζει η ΚΟΒ Μεσολογγίου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, κατά την διάρκεια των επίσημων εορτασμών, με τον καταδικασμένο φασίστα να βρίσκεται όπως δείχνουν και φωτογραφίες τοπικών ΜΜΕ, δίπλα σε ενστόλους στο χώρο των επισήμων. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν αντέδρασε απ’ τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών για την παρουσία του, κάνοντας του επί της ουσίας αβάντα. 

«Οι απόγονοι των δωσίλογων και προδοτών της ναζιστικής κατοχής, οι υμνητές της χούντας, οι κήρυκες της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του φασισμού, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά των μεγαλοεπιχειρηματιών, δεν πρέπει να έχουν θέση πουθενά, ούτε να παρουσιάζονται ως τιμητές των λαϊκών αγώνων», τονίζει η ΚΟΒ Μεσολογγίου, σημειώνοντας:

«Με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής και των άλλων πολιτικών δυνάμεων που παρευρίσκονταν στο ίδιο σημείο σφυρίζοντας αδιάφορα, δόθηκε πάτημα στους καταδικασμένους φασίστες να ξαναβγούν στο προσκήνιο».

Καλεί το λαό της πόλης να καταδικάσει τους φασίστες πετώντας τους στον «σκουπιδοτενεκέ» της ιστορίας και επισημαίνει πως μόνο αυτός, με ισχυρό ΚΚΕ, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια κοινωνία που θα εξυπηρετούνται οι λαϊκές ανάγκες, απέναντι και στη μήτρα που γεννά την φτώχεια την εκμετάλλευση και το φασισμό. 

 

Από 902.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More