17 Μαρ 2022

Δεν υπάρχει μόνο Ουκρανία !!

 Russia Usa, guerra

 Για να μην ξεχνιώμαστε :

Υεμένη: Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, μέχρι το τέλος του 2021, περίπου 377.000 άνθρωποι είχαν πεθάνει στον πόλεμο στην Υεμένη, που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ, εκ των οποίων το 7% ήταν παιδιά μικρότερα από πέντε ετών.

Στη Συρία περίπου 370.000. Στο Ιράκ πάνω από 900.000 χιλιάδες. Στο Αφγανιστάν πάνω από 46.000. Όλοι αυτοί οι πόλεμοι είχαν την υποστήριξη του ΝΑΤΟ. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της Ιρλανδής 

 

Βουλευτίνας#Ireland MEP Claire Daly:

 

» Πράγματι, υπάρχει μια καταστροφική κρίση στην Ουκρανία, αλλά εν τω μεταξύ στο Αφγανιστάν… δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ζητούν άσυλο, πέντε εκατομμύρια παιδιά αντιμετωπίζουν την πείνα, ο αριθμός των παιδικών γάμων αυξήθηκε κατά 500%, τα παιδιά πωλούνται για να θρέψουν τις οικογένειές τους… Ούτε λέξη γι’ αυτό. Θεέ μου, οι Αφγανοί πρέπει να αναρωτιούνται τι είναι αυτό που κάνει την ανθρωπιστική τους κρίση τόσο ασήμαντη.»

Στο μεταξύ, οι κίνδυνοι εμφανίζονται από παντού:

Ιράκ: Αρκετοί βαλλιστικοί πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς έπληξαν το προξενείο των ΗΠΑ στο Ερμπίλ του Ιράκ.

Ένας αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το γειτονικό Ιράν.

Αυτό θα πρέπει να συνδυσθεί με την εξής είδηση:

Οι ΗΠΑ έχουν σηκώσει στον αέρα «αεροπλάνα της ημέρας της κρίσης» –
15 Μαρ.

Οι ΗΠΑ έχουν θέσει στον αέρα τέσσερα «αεροπλάνα της ημέρας της κρίσης» προοριζόμενα για χρήση σε έναν πυρηνικό πόλεμο. Τα αεροπλάνα της «ημέρας της κρίσης» έχουν σχεδιαστεί για να έχουν επικοινωνία σε περίπτωση πυρηνικής σύγκρουσης. Μια πηγή ανέφερε δύο πιθανές χρήσεις για τα αεροπλάνα.
Οι ΗΠΑ έχουν ενεργοποιήσει το σύστημα TASAMO. Σύμφωνα με το Κανάλι 5, οι Αμερικανοί σήκωσαν στον αέρα τέσσερα αεροπλάνα, τα οποία κατασκευάστηκαν για την επικοινωνία σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

Το στρατιωτικό σύστημα TASAMO είναι μια γραμμή επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πυρηνικής αντιπαράθεσης. Υποτίθεται ότι διασφαλίζουν την επικοινωνία μεταξύ όλων των υπευθύνων λήψης αποφάσεων και των συστημάτων μεταφοράς στρατηγικών πυρηνικών όπλων.

Δεν υπάρχει ακόμη κανένα επίσημο σχόλιο για την κατάσταση, που να εξηγεί γιατί τα αεροπλάνα τέθηκαν στον αέρα.

Μια πηγή του καναλιού Telegram «Oboronka» έδωσε δύο εκδοχές. Σύμφωνα με μία από αυτές, μπορεί να προετοιμάζεται ένα πυρηνικό χτύπημα της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στο Ιράν. Ή είναι απλώς μια εκπαιδευτική λειτουργία του συστήματος TASAMO.

Ενώ την ίδια ώρα στην Ιταλία:
Ιταλία: Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μιλούν μόνο για την COVID -19, τη Ρωσία και την Ουκρανία, αλλά ούτε λέξη για τα 10 εκατομμύρια Ιταλούς που αγωνίζονται να συντηρηθούν με ένα γεύμα την ημέρα. Δεν υπάρχουν λόγια ούτε για το 1,5 εκατομμύριο που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επειδή δεν εμβολιάστηκαν και έμειναν χωρίς μισθούς.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More