1 Οκτ 2021

«Πώς τα φασιστικά στοιχεία είχαν πρόσβαση στο σχολείο με τέτοια άνεση;»



 Δηλώσεις της Σ. Κυριακίδου, μέλους του ΔΣ της Ομ. Γονέων Κ. Μακεδονίας και αντιπροέδρου της Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στον Real FM και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο

Για ευθύνες της διεύθυνσης του σχολείου, της διεύθυνσης της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της περιφέρειας, που επί δύο ημέρες επέτρεψαν στις φασιστικές ομάδες να μπαινοβγαίνουν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έκανε λόγο η Σοφία Κυριακίδου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Κ. Μακεδονίας και αντιπρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης μιλώντας στον «Real FM 97,8» και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

«Είναι σοβαρές οι ευθύνες, δημιουργούνται σοβαρές υποψίες και υπόνοιες το πώς αυτά τα ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία μπορούσαν και είχαν πρόσβαση στο σχολείο με τέτοια άνεση», ανέφερε η κ. Κυριακίδου.

«Ως ομοσπονδία γονέων εμείς καταγγέλλουμε τη διεύθυνση του σχολείου, τη διεύθυνση της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η έδρα της οποίας είναι 100 μέτρα από το σχολείο, και την περιφέρεια. Επί δύο ημέρες έδειξαν απίστευτη ανοχή» ανέφερε. «Η διεύθυνση του σχολείου εμπόδισε τους εκπροσώπους των γονέων και των καθηγητών που προσπάθησαν να μπουν στο σχολείο» είπε χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More