3 Μαΐ 2018

Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα από τον σκληρό δίσκο Μιχαλολιάκου για τη ναζιστική δράση της ΧΑ (εικόνες – video)

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από ομιλίες (κρυφές μεν, επίσημες δε) στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και από πιο χαλαρές στιγμές.
Το βίντεο αποτελεί συλλογή από ανατριχαιστικές παραδοχές στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος για τις φασιστικές ιδέες τους, αλλά και τα σχέδιά τους για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση της δικής τους χούντας.
Η εν λόγω συλλογή αναρτήθηκε στο Facebook από την ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes, η οποία αναφέρει ότι πρόκειται για ένα μόνο μέρος του οπτικοακουστικού υλικού που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και προβλήθηκε στη δικαστική αίθουσα.
«Χρόνια τώρα ακούμε τον ισχυρισμό πολλών στελεχών -αλλά και απλών ψηφοφόρων- της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι νεοναζιστές, δεν είναι φασίστες και δεν έχουν καμία ιδεολογική σχέση με την χιτλερική Γερμανία.
«Είμαστε Έλληνες εθνικιστές πατριώτες», λένε.
Το παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο, που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς τους.
Το ομολογούν ξεκάθαρα: «είμαστε φασίστες, είμαι νεοναζί, είμαστε ρατσιστές, δεν πιστεύουμε στην δημοκρατία. Θέλουμε να την καταλύσουμε»
Ο τελευταίος μονόλογος σοκάρει.
Μακάρι να φτάσει αυτό το βίντεο και στον τελευταίο ψηφοφόρο τους», υπογραμμίζουν στην ανάρτησή τους τα Ελληνικά hoaxes.

 

Στη συνέχεια θα δείτε ορισμένα «καρέ» από το παραπάνω βίντεο, ενδεικτικά των φασιστικών ιδεών των στελεχών της ΧΑ, αλλά και των σκοτεινών τους σχεδίων:


Πηγή ντοκουμέντων https://omniatv.com/853441668

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More