12 Ιαν 2018

Ο Ναζισμός είναι απελευθερωμένος πια


 
Γιάννης Λαζάρου
Το πανεπιστήμιο τους υποδέχεται ως νέο κάτεργο όπου η εργασία θα τους «απελευθερώσει» και θα τους οδηγήσει στην κιμαδομηχανή της κοινωνίας. 
Από μια σκοπιά είναι η πραγματική αλήθεια που θα βιώσουν τα νέα παιδιά που μεγαλώνουν στον νεοναζιστικό κόσμο της Ενωμένης Ευρώπης. Από μια άλλη σκοπιά είναι η απροκάλυπτη χρήση όλων των συμβόλων της λαίλαπας του φασισμού. 
Το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ  δεν είναι απλά ένα σχολείο. Είναι από τα γνωστότερα πανεπιστημιακά ιδρύματα διεθνώς και με το κύρος που διαθέτει δείχνει και τα μελλούμενα στην ΕΕ και στον κόσμο. 
Όσο κι αν προσπάθησε το ίδρυμα να «πάρει πίσω» το κατάπτυστο φυλλάδιο καλωσορίσματος των σπουδαστών στο Κολέγιο Emmanuel η επιμονή του κοσμήτορα Jeremy Caddick πως το φυλλάδιο απλά δείχνει την σκληρή εργασία που πρέπει να καταβάλουν οι σπουδαστές, δείχνει δυο πράγματα:
α) Ο κοσμήτορας είναι πανύβλαξ 
β) Το ίδρυμα βαδίζει στην γενική πολιτική της απόλυτης επικράτησης του ναζισμού της ΕΕ. 
Και στις δύο περιπτώσεις η γνώση που θα αποκομίσουν οι σπουδαστές είναι μονόδρομος, διότι δεν μπορεί να διδάξει ένας πανύβλακας που θεωρεί το κάτεργο του θανάτου καλό παράδειγμα εργασίας υποστηρίζοντας το ατόπημα. Αν παριστάνει τον βλάκα υποστηρίζοντας την θέση του αμειβόμενος, είναι δυο  φορές βλάκας και άκρως επικίνδυνος για οιαδήποτε κοινωνία αλλά και την διδασκαλία νέων ανθρώπων. 
Το θέμα δεν είναι όσο αθώο φαίνεται διότι όσο και να διαφωνήσουν οι λίγοι με αυτές τις τακτικές εκείνο που μένει στο τέλος είναι πως η χρήση συμβόλων καταπίεσης και θανάτου δεν είναι και κανένα κακό. 
Μετά τα πρόσωπα του ναζισμού που καλύφτηκαν με τον φερετζέ της δημοκρατίας και κατέλαβαν όλες τις θέσεις (διοικητικές και κυβερνητικές) σε όλα τα κράτη της ΕΕ, έρχεται τώρα και η χρήση των συμβόλων να περάσει ως «ατόπημα» που πρέπει να εμπεδώσουν οι κοινωνίες. 
Η κατάσταση τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον δεν είναι αναστρέψιμη διότι όλες οι κοινωνίες είναι γεμάτες «κοσμήτορες» που υπερασπίζονται αυτά για τα οποία πληρώνονται πιστεύοντας πως θα είναι οι εκλεκτοί του συστήματος. 
Μετρήστε στην Ελλάδα τους «κοσμήτορες» που ενώ πεθαίνεις σου απαντούν βαριεστημένα «αυτό λέει ο νόμος» και μελαγχολήστε με τον αριθμό.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More