19 Δεκ 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΒΙΟΡΕΥΣΤΩΝ


 
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για να διαμαρτυρηθούμε για την στάση του υπουργού Περιβάλλοντος Σ.Φάμελλου που ουσιαστικά ανάβει το πράσινο φως για την καταστροφή του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού.
Η κυβέρνηση, αν και πέρασε νομοθετική ρύθμιση αναγνωρίζοντας το πρόβλημα των μονάδων καύσης βιορευστών, αρνείται να σταματήσει τις 4 που κατασκευάζονται στην περιοχή μας!
Ενώ στην εκλογική του περιφέρεια ο Υπουργός σταμάτησε παρόμοιες μονάδες στην δική μας περίπτωση κωφεύει.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!

Δηλώστε συμμετοχή: limnothallaza@gmail.com ή στο 6977278502



Οικονομική στήριξη της διαμαρτυρίας στο Υπ.Περιβάλλοντος
Αγαπητοί φίλοι,
 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, η Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα οργανώνει ταξίδι στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, με σκοπό διαμαρτυρία για τη στάση του υπουργού Περιβάλλοντος Σ.Φάμελλου, που ουσιαστικά ανάβει το πράσινο φως για την καταστροφή του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε θέση στο λεωφορείο που θα μας μεταφέρει από το Μεσολόγγι στο limnothallaza@gmail.com ή στο 6977278502.
Δυστυχώς, λόγω κωλύματος του δήμου να διαθέσει μέσο μετακίνησης για να διευκολύνει τους συμμετέχοντες, τα έξοδα θα καλυφθούν από τους ίδιους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που θα επιλέξουν να κάνουν το ταξίδι αυτό. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν δεν μπορείτε να συμμετάσχετε με τη φυσική σας παρουσία στην κινητοποίηση, σας καλούμε να ενισχύσετε οικονομικά τη δράση αυτή, συνεισφέροντας όποιο ποσό θέλετε.


Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας: limnothallaza@gmail.com ή στο 6977278502.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More