26 Αυγ 2014

Οι δυο Γάλλοι Υπουργοί που κατήγγειλαν τις πολιτικές λιτότητας

-1
Ο πρώην – πλέον – Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Arnaud Montebourg – πηγή φωτογραφίας 
Οι δυο Γάλλοι Υπουργοί που κατήγγειλαν τις πολιτικές λιτότητας και έγιναν η αιτία για να ζητηθεί η παραίτηση της κυβέρνησης της χώρας, είναι ο Υπουργός Οικονομικών Arnaud Montebourg και ο Υπουργός Παιδείας Benoît Hamon ενώ συμπαρατάχθηκε και η Υπουργός Πολιτισμού Aurélie Filippetti, και οι τρεις μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος. 
Ασχέτως εάν υπάρχουν και προσωπικές φιλοδοξίες πίσω από αυτή τη στάση, δεν χάνει την αξία της και την αλήθεια που διατυπώνουν οι αντάρτες Υπουργοί, οτι οι πολιτικές που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και η Γερμανία σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι αδιέξοδες και καταστροφικές για την οικονομία και την ευημερία των λαών. Και συγκρίνει φυσικά κανείς αυτές τις εξελίξεις στο μεγάλο ευρωπαϊκό κράτος της Γαλλίας με τις πιο εθελόδουλες κυβερνήσεις που έχουν υπάρξει ποτέ στα ελληνικά χρονικά, που ούτε να ψελλίσουν κιχ δεν τολμούν έναντι των αφεντικών τους. Αλλά και με τον δουλικό και υποταγμένο λαό που τους ψηφίζει και τους υπακούει σαν καλά διαπαιδαγωγημένος ραγιάς.
-2
Ο πρώην – πλέον – Υπουργός Παιδείας της Γαλλίας Benoît Hamon – πηγή φωτογραφίας 
Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο Benoît Hamon, δεν θα συμμετάσχει στην καινούργια κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Manuel Valls. Συμμετείχε στην κυβέρνηση για να βελτιώσει τις συνθήκες συμπίεσης των συμπατριωτών του. Γι αυτό διάλεξε την Αριστερά, για να συμβάλλει στη βελτίωση του εισοδήματος, της ανισότητας, της φτώχειας. Σήμερα,  δεν μπορούν να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More