29 Ιουλ 2014

Καλές ειδήσεις για τις 2 αθλήτριες του Καγιάκ!


Καλές ειδήσεις από τις 2 αθλήτριες του Καγιάκ!
Η Καλλιόπη Στρωματιά, κατηγορία Γυναικών και η Αθηνά Κέκελου, κατηγορία Νεανίδων, αγωνίστηκαν στο 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Τα κορίτσια μας μετά από συστηματική δουλειά, όλο το χειμώνα, ακολουθώντας το προπονητικό πρόγραμμα του προπονητή και φίλου μας Ιταλού Franco Crotse και την στοχευμένη και επιστημονική εκγύμναση από τον γυμναστή μας Αλευρά Νάσο. Κατέφεραν να αγωνιστούν σε 4 τελικούς και να κερδίσουν 3 Πανελλήνιες διακρίσεις. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αθηνά Κέκελου, 1 χρυσό στα 500μ Κ1 Νεανίδων, 1 Ασημένιο στα 500μ Κ1 Γυναικών και 1 Ασημένιο στα 500μ Κ2 Γυναικών . Καλλιόπη Στρωματιά 1 Ασημένιο στα 500μ Κ2 Γυναικών (πλήρωμα με Αθηνά) και 9η στο Πανελλήνιο στα 200μ Κ1 Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθηνά Κέκελου, είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας Καγιάκ Σπριντ και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία, κατέλαβε την 20η Θέση στα 500μ Κ1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!
Το επόμενο μας ραντεβού, είναι στις 8-10 Αυγούστου στην Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, όπου διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Δήμο μας και υπό την αιγίδα της ΕΟΚ-Κ το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ Σπριντ. Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών, παρόλο την δύσκολη οικονομική κατάσταση των Αθλητικών Σωματείων (Ελάχιστές έως μηδενικές επιχορηγήσεις πλέον). Αυτές τις μέρες όπως πολλοί παρατηρήσατε, στήνουμε τον στίβο (10 διαδρομές του 1ΚΜ) και προς το τέλος της εβδομάδας θα καθαρίσουμε το θαλάσσιο μέτωπο από το ΞΕΝΙΑ έως τις εγκαταστάσεις μας στην Κλείσοβα 600μ περίπου, όλα αυτά γίνονται από εθελοντές αθλητές , μέλη και  φίλους μας. Όποιος θέλει,  μπορεί να διαθέσει λίγο από τον ελεύθερο του χρόνο και να βοηθήσει .
Μην ξεχνάτε, ότι λειτουργεί η Ακαδημία Κολύμβησης στην πισίνα του «Z'PLAZ», πληροφορίες : Διαμαντόπουλος Δημήτρης και Αλευράς Νάσος.
Το Δ.Σ του Ν.Ο.Μ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More