30 Μαρ 2014

Θύμα «συγγενών» του έπεσε τσιμεντένιο παγκάκι στην Κλείσοβα!

 Στενάχωρο το θέαμα αλλά πιο στενάχωρες οι σκέψεις για τους «ανθρώπους» που μέσα σε όλα όσα βιώνουμε και έχουμε να σκεφτούμε μαζεύτηκαν και έβαλαν την δύναμη τους να ρίξουν το παγκάκι στην θάλασσα, αντί να σκεφτούν πως θα λύσουν τα προβλήματα τους. Στο ήδη υπάρχον σκηνικό των σκουπιδιών (τσίγκινα κουτάκια, γυάλινα μπουκάλια, σακούλες από fast food, κ.α.) μέσα στην θάλασσα ακριβώς μπροστά από τα παγκάκια, ήρθε να προστεθεί και το ριγμένο παγκάκι!  Προφανώς και μιλάμε για απαίδευτους ανθρώπους που δεν έχουν την στοιχειώδη ευφυΐα να καταλάβουν ότι εκεί κάθονται με τις κοπέλες τους, εκεί με τους φίλους τους και εκεί θα κάθονται  με τα παιδιά τους και ότι πρώτα εμείς σεβόμαστε και προστατεύουμε το μέρος που ζούμε.

Είμαι σίγουρος ότι τώρα βλέπετε την φωτογραφία και αφενός το διασκεδάζετε, αφετέρου καμαρώνετε δείχνοντας στους οικείους σας το κατόρθωμα σας, να ξέρετε όμως ότι είστε για λύπηση!

1 σχόλια:

Κρίμα!!!!! Είμαστε για λύπηση αν αυτό θεωρείται μαγκιά. Εμείς ζούμε εδώ σαυτή τη πόλη εμείς πρέπει να τη κρατάμε καθαρή. Αυτό το παγκάκι στη θάλασσα δείχνει την κατάντια μας!!!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More