11 Φεβ 2014

Ο Γιώργος ο Κλούνεϊ ψηφίζει Σαμαρά

George Clooney

Αυτή η κυβέρνηση ή θα συνομιλεί με το Θεό ή με το Χόλυγουντ.
Κώστας Βαξεβάνης
Με γιατρούς,καθηγητές,πανεπιστημιακούς και τη λοιπή πλέμπα που διαμαρτύρεται για μισθούς,απολύσεις και συντάξεις,δεν έχει νόημα. Έτσι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ως υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης που τα μέλη της κατά περίπτωση πάνε ή Μέγαρο ή Πάολα,έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Τζώρτζ Κλούνει για να τον ευχαριστήσει για όσα είπε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Έτσι ο Τζωρτζ,έγινε ένας ακόμη δικός μας άνθρωπος.Ένας Γιώργος.
Πριν από μερικές μέρες,όταν έγινε ο καταστροφικός σεισμός στην Κεφαλονιά,η δημοτική αρχή του νησιού,φαντάζομαι και αυτή συνομιλίτρια του Αη Γεράσιμου αφού είναι ΝΔ άρα έχει το δικό της ISO πίστης,επικοινώνησε με δύο σταρ του Χόλυγουντ,τον Νίκολα Γκέιτς και την Πενέλοπε Κρουζ για να συνδράμουν το νησί.Το κριτήριο ήταν πως κάποτε οι δύο ηθοποιοί είχαν παίξει στην ταινία «Λοχαγός Κορέλι»  τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στην Κεφαλονιά.
Τα δύο περιστατικά μπορεί να μοιάζουν χωρίς πολιτική σημασία,αλλά νομίζω πως αποδεικνύουν την βλαχομπαρόκ κουλτούρα των εκφραστών ενός πολιτικού χώρου που θέλουν να μεγαλοπιάνονται πιστεύοντας πως έτσι γίνονται μεγάλοι.
Μπορεί να πνίγουν μετανάστες στο Φαρμακονήσι,να κάνουν τα χειρότερα,αλλά συνδιαλέγονται βρε αδερφέ με το Χόλυγουντ.Δεν ξέρω αν ο Τζωρτζ Κλούνει πρέπει σώνει και καλά να γίνει Γιώργος μήπως και κάποιοι πιστέψουν πως υπάρχει πιθανότητα να ψηφίζει Σαμαρά,αλλά είναι μάλλον βέβαιο πως δεν θα ήταν σύμφωνος ούτε με την πολιτική του ρατσισμού,ούτε με τον φονταμενταλισμό της κυβέρνησης Σαμαρά.Όπως και μεγάλο τμήμα του Χόλυγουντ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More