22 Ιαν 2014

Ο κ. Σαμαράς και οι Δέκα Εντολές

Ο κ. Σαμαράς και οι Δέκα Εντολές


Oποτε κι αν γίνουν οι εθνικές εκλογές, το βέβαιον είναι ότι έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Μακρά ή πιο σύντομη, άγνωστον, όσον άγνωστον είναι και πόσους μήνες θα περιέχει το (επ)ερχόμενο εξάμηνο,
υπό την έννοια του τι θα προλάβει να κάνει εναντίον μας η κυβέρνηση, ποιες εντολές της Τρόικας θα προλάβει να εκτελέσει και ποιες κεραμίδες θα της έρθουν κατακέφαλα.
Αυτό το προεκλογικό κλίμα επιβάλλει στη χώρα ένα αναπάντεχο κλίμα σοβαρότητας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του μέλλοντος προεισπράττοντας επί παραδείγματι φόρους για το 2015, ώστε να μην τη γλιτώσουν όσοι φερθούν πονηρά και ως τότε πεθάνουν.
Προκειμένου να εμπεδωθεί το κλίμα σοβαρότητος, έχει αναλάβει ο κ. Σαμαράς προσωπικώς να δώσει τον τόνο, ζητώντας απ’ τους βουλευτές του να πετάνε χειροβομβίδες στους ΣΥΡΙΖαίους, ενώ η κυρία δαπεδοεπίπεδο Αννά Μισέλ επιπεδοδάπεδο Ασημακοπούλου ανέλαβε να γράφει η ίδια την «Αυγή», ώστε η εφημερίδα να κυκλοφορεί σε μία κόσμια συσκευασία Γιακουμάτου, Τζαμτζή και Αργύρη Ντινόπουλου.
Για παράδειγμα: προ ημερών η «Αυγή» δημοσίευσε ένα κείμενο πολιτών που ζητούσαν να τηρείται η νομιμότητα εις ό,τι αφορά τα δικαιώματα (και στην υγεία) του κρατούμενου Σάββα Ξηρού. Αμ’ έπος αμ’ έργον η κυρία Μισέλ κατηγόρησε την «Αυγή» ότι δημοσίευσε κείμενο υπέρ του Χριστόδουλου Ξηρού!!!
Αυτή η μανιώδης σχέση του κ. Σαμαρά με την αλήθεια καταντά αφόρητη για όλους τους υπόλοιπους νεοδημοκράτες που λένε και καμμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, όπως για τους κοκκινοφρουρούς που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κυνηγήσει τις offshore από τη χώρα και να εμποδίσει τη Ντόυτσε Μπανκ να απορροφήσει την Εθνική και τη Γιούρομπανκ.
Στο μεταξύ, ο Σάββας Ξηρός (ο οποίος τόσα χρόνια έσκαβε τούνελ, όπως στη «Μεγάλη Απόδραση», για να δραπετεύσει σαν παλληκάρι απ’ τον Κορυδαλλό) έκανε χρήση του άρθρου της «Αυγής» υπέρ του, το έδειξε στους φρουρούς στην πύλη και την κοπάνησε.
Τι να σου κάνει και ο κ. Σαμαράς; πώς να αναχαιτίσει το κλίμα γελοιότητος που μάχεται το κλίμα σοβαρότητος; Συσχετίζοντας το μένος του Ξηρού εναντίον των εισπρακτόρων με το μένος του Βελουχιώτη εναντίον των γουναράδικων; άσχετο.
Ευτυχώς που ο κ. Σαμαράς δεν είναι άθεος κι απ’ την αμηχανία του τον έσωσε, ως άλλος από μηχανής θεός, ο κ. Γιωτόπουλος. Οστις ρουφιανεύοντας τον κ. Ξηρό έθεσε το δίλημμα: πρόκειται απλώς για θέμα ήθους των τρομοκρατών εν γένει ή ο ένας απ’ τους δύο εν λόγω είναι πράκτωρ; Ποιος ωφελείται που ο Ξηρός
είναι όξω λίγο πριν απ’ τις εκλογές, ενώ ο άνθρωπος θα μπορούσε να ’ναι όξω από πολύ καιρό πριν; Αγνωσται αι βουλαί του Κυρίου
και είναι για όλους μας καλό που ο Αντώνης τα πάει καλά μαζί Του, εν αντιθέσει με τον άθεο Τσίπρα. Διότι ο Αντώνης δεν κάνει τίποτα αν δεν είναι σύμφωνο με τις Δέκα Εντολές! 1. Εγώ
ειμί Κύριος ο Θεός σου, η Τρόικα. Κι ουκ έσονται σοι θεοί έτεροι πλην εμού, αν εξαιρέσεις τον Σόιμπλε και τον Στουρνάρα.
2. Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, αλλά Μνημόνιο και δώσε όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υποκάτω της γης (κυρίως το φυσικό αέριο) στους Γερμανούς, τους Αμερικανούς κι όσους άλλους έχουν εύλογον συμφέρον σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.
3. Ου λήψει το όνομα του Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω, αλλά άλλα να λες κι άλλα να εννοείς.
4. Εξι ημέρας έργα και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, και νέα μέτρα, και φόρους και περικοπάς. Τη δε ημέρα τη εβδόμη σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου κι άσε ανοιχτά τις Κυριακές.
5. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου και κόψ’ τους τη σύνταξη, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης ο πλούτος των εκλεκτών.
6. Ου μοιχεύσεις, αλλά άσε άλλους να γαμάνε τη χώρα σου.
7. Ου κλέψεις, αλλά άσε άλλους να κλέβουν τον λαό σου.
8. Ου φονεύσεις, αλλά άσε τους αδύναμους να αυτοκτονούν.
9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή, αλλά να κάνεις μία και μόνην Εξεταστική Επιτροπή να τα κουκουλώσεις όλα.
10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί, εγκλήματα Σημίτη και Κωστάκη και Γιωργάκη και Μπενύτο, αλλά να διαπράξεις δικά σου, διότι «ουδείς αναμάρτητος», καθώς είπες στη θυγατέρα και κόρη πάστορος Μέρκελ. Αλληλούια,
τέκνον μου και πορεύου εν ειρήνη, τύχη αγαθή κι όξω απ’ άδικο...



email: stathis@enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More