9 Ιαν 2014

Πόσο πάει η υπόληψη του Ποκοπίκο; 25 Ευρώ;

Πόσο πάει η υπόληψη του Ποκοπίκο; 25 Ευρώ;


Απ’ ό,τι φάνηκε, για μια ακόμη φορά, η υπόληψη του κ. Αδωνη Χάρου Γεωργιάδη αξίζει (για αυτήν τη φορά) 25 Ευρώ.
Θέμα παραίτησης του κλόουν δεν τίθεται. Παραιτούνται οι κλόουν; Ποτέ! Οταν τους κάτσει μια τούμπα στραβά, άλλη κωλοτούμπα σπεύδουν κι επιχειρούν, ώστε μέσα στο γελοίο του πράγματος το ακόμα πιο γελοίο να κρυφθεί.
Ομως πιο γελοίοι απ’ τον κ. Αδωνη Αδη Χάρο Γεωργιάδη των 25 Ευρώ είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κι ο αρχηγός τους. Οι οποίοι αφού ψήφισαν τα 25 Ευρώ με τροπολογία ήδη απ’ τον περασμένο Σεπτέμβριο, βγήκαν στο κλαρί εναντίον της ψήφου των. Ξετσίπωτοι, δείχνοντας έτσι
πού γράφουν και τη λογική, και την ηθική και το Κοινοβούλιο.
Κι όχι μόνον ξετσίπωτοι, αλλά και ευήθεις. Διότι, περνώντας μας για ηλίθιους ανέβηκαν στα κάγκελα των πάνελ για να κοκορευθούν ότι μας έκαναν χάρη και μας έβγαλαν απ’ τον λαιμό το μαχαίρι που οι ίδιοι μάς είχαν μπήξει.

Τρεις μέρες έλειψα απ’ τη δουλειά, άλλες τρεις θα λείψω και δεν μπόρεσα να κρατηθώ, να μην γράψω - όμως είναι αφόρητος ο τζουτζεδισμός. Γίνεται της μουρλής με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο κ. Αβραμόπουλος βρήκε τη λύση: θα συστήσει (μία ακόμα) Ανεξάρτητη Αρχή! Τώρα, σωθήκαμε! Οι άνθρωποι περπατούν στους
δρόμους με οδηγό επιβίωσης ανάμεσα στους φόρους, τις περικοπές μισθών, τα χρέη, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, ώσπου να συναντήσουν τον «ξαφνικό θάνατο», οι τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δικά μας λεφτά, μας παίρνουν τα σπίτια (τις πληρώνουμε δηλαδή για να μας τα πάρουν), εκατομμύρια εργαζόμενοι κυκλοφορούν σαν ζόμπι, απλήρωτοι και καθυβριζόμενοι, είναι «εκεί έξω μια κόλαση», και ο κ. Σαμαράς βλέπει «φως στην άκρη του τούνελ». Τι διάολο φως είναι αυτό; Τα δημοσιεύματα
του SPIEGEL για τον «κατά φαντασία θεραπευμένον»; Η κυβέρνηση αυτή διαθέτει το ήθος του κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη. Ο οποίος με ευθιξία χιλίων παχυδέρμων περιορίσθηκε, μετά το κάζο που έπαθε (μαζί με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο), να δηλώσει ότι: «βρέθηκε το ισοδύναμο, πάμε παρακάτω» - όντως παρακάτω! στο βάθος της ανυποληψίας. Πλην όμως ισοδύναμο της αναλγησίας, της ανεπάρκειας, της υποτέλειας και της ανικανότητας του κ. Γεωργιάδη αποκλείεται να βρεθεί.
Εις ό,τι αφορά τη σφαγή των Ελλήνων, θα συνεχίσει να του «κλέβει τη δόξα» ο κ. Τόμσεν, εκτός κι αν κάποτε τα ίδια παράσημα που απονέμονται στους Γκαουλάιτερ, αποδίδονται και στους σμπίρους τους.

Υ.Γ: Χθες απαγορεύθηκαν οι συγκεντρώσεις άνω των πέντε ατόμων (!) στην Αθήνα. Το σύνδρομο της Κορέας. Να είναι όλα τέλεια και χαρούμενα, όταν η υποτελής κυβέρνηση υποδέχεται τ’ αφεντικά της, όταν οι επαρχιώτες υποδέχονται τους πρωτευουσιάνους, όταν οι κομπλεξικοί Βαλκάνιοι ευρωλιγούρηδες υποδέχονται την Υψηλή Πύλη, τον μεγάλο Πατισάχ.
Διότι η πείνα, το κρύο, η δυστυχία, η απελπισία, το αδιέξοδο, οι αυτοκτονίες που επέβαλαν στην Ελλάδα τα ανδρείκελα των Δυτικών, αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας στη Δύση.
Αει σιχτίρ.

Υ.Γ.2: Αντί να σιωπήσει έστω για μια μέρα ο εξευτελισθείς Γεωργιάδης, ανέβηκε στον μιναρέ κι έκαμε δηλώσεις για την (γελοιωδέστατη επίσης) υπόθεση Ξηρού. Ο άνθρωπος είναι σε παραλήρημα, έχει γνώμη επί παντός του επιστητού - εν προκειμένω πλήρης νομικών γνώσεων, υπερτέρων της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης, αποφάνθηκε ότι οι τρομοκράτες πρέπει να εξαιρούνται απ’ το δικαίωμα στις άδειες που παίρνουν οι κρατούμενοι.
Ομως το παραλήρημα αυτό, χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση. Με αφορμή την άθλια συμπεριφορά Ξηρού θέλουν να αναθεωρήσουν επί τα χείρω τα όποια ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά υπάρχουν (χωρίς να διέπουν) τα του σωφρονιστικού συστήματος. Τέτοιοι
είναι. Εχουν βρει νεκροθάφτη και θάβουν ό,τι μπορούν.


email: stathis@enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More