30 Ιουλ 2013

Γ.Σ."ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ"ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ RUNNERS

Με την ενεργοποιηση του τμηματος στιβου του γυμναστικου συλλογου ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ στην πολη του Μεσολογγιου θελουμε να συμβαλλουμε στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και τη διάδοση του φίλαθλου πνεύματος.Ειμαστε αθλητες-δρομεις μικρων και μεγαλων αποστασεων και συμμετεχουμε σε αγωνες στην Ελλαδα αλλα και το εξωτερικο.

Η αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινός τρόπος ζωής εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και εκδηλώνεται ευρύτερα στην κοινωνική ζωή με την ενεργό συμμετοχή, την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, όπως και την επιμονή μαζί με την ετοιμότητα για δράση.

Στα πλαίσια της πιο γρήγορης ενημέρωσης – πληροφόρησης εκτος απο το γηπεδο που βρισκομαστε καθημερινα,υπαρχει το επισημο σαιτ του γυμναστικου συλλογου Χαριλαος Τρικουπης(Γ.Σ. Χαριλαος Τρικουπης Μεσολογγιου),ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(dromeis.mesologgioy@gmail.com) και σελιδα στο fb(Γ.Σ."ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ RUNNERS).Καλουμε κάθε συνάδελφο Δρομέα, φίλο, μέλος να επικοινωνεί, ενημερώνεται , προτείνει και να βοηθάει στην καλύτερη ενημέρωση – πληροφόρηση για ότι αφορά τους Δρομείς. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για μια έγκαιρη- έγκυρη και συνεπή ενημέρωση, με την συνεχή ροή πληροφοριών, προτάσεων , αποτελεσμάτων αγώνων, προγραμματισμό αγώνων και εκδηλώσεων, άρθρα κάθε ενδιαφέροντος (αθλητικού, επιστημονικού, προπονητικού, διατροφικού, Υγείας κ.λπ.
Σκοπος μας ειναι η βελτίωση της φυσικής και αγωνιστικής ικανότητας των μελών και των φίλων τους μέσω της άθλησης,Η εξύψωση του αθλητικού πνεύματος, η σύσφιξη των σχέσεων και η ανάπτυξη συνεργασίας και φιλίας μεταξύ αυτών που αγαπούν τον αθλητισμό, το τρέξιμο γενικοτερα,η δημιουργία συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των συναφών συλλόγων όλης της χώρας και του εξωτερικού.
Καλουμε καθε ενδιαφερομενο δρομεα και μη να επικοινωνησει μαζι μας και να κανει το τρεξιμο τροπο ζωης του. 
Τηλ. επικοινωνιας.6976485628,6971803370.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More