20 Φεβ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Το Σάββατο 16/2/13 ο Ναυτικός Όμιλος στις εγκαταστάσεις του στο λιμάνι έκοψε την πίτα του. Η διοίκηση Βράβευσε  την αθλήτρια του καγιάκ Αθηνά Κέκελου για την εξαιρετική της προσπάθεια και τις επιδόσεις της.
Στις  9-11 τρέχοντος πραγματοποιήθηκαν τεστ αξιολόγησης και έλεγχος νέων αθλητών για τις εθνικές ομάδες κανόε καγιάκ σπριντ. Η αθλητριά μας Αθηνά, έφερε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και είναι σχεδόν  βέβαιο ότι  θα αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες από εφέτος θα ισχύσει και πάλι η μοριοδότηση των μαθητών- αθλητών στις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις.
Το Κανόε –Καγιάκ το οποίο αναπτύσσεται ταχύτατα στην Κλείσοβα, εξασφαλίζει σωστή άθληση και προσφέρει πολλές ευκαιρίες στην διεκδίκηση μορίων στους μαθητές-αθλητές μας.  
Στην εκδήλωση του Ν.Ο.Μ παραβρέθηκαν : O Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου και μέλος του Ομίλου Γιάννης Μαστρανδρέου, ο ιδρυτής της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» Νίκος Κορδόσης,  ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΜ Αλέκος Μαστρανδρέου, αρκετοί γονείς και φίλοι του Ομίλου.
 Η διοίκηση ευχαριστεί της κυρίες Περσεφόνη Σκληρού, Ντόρα Χασιώτη και ειδικά την Αντωνία Φιλιποπούλου με τον ποιοτικός της φούρνο, για την προσφορά τους σε πίτες και γλυκίσματα.
Τέλος ο Ν.Ο.Μ καλωσορίζει τα νέα μέλη του: 1) Μιχάλη Ραπτάκη Φαρμακοποιό, 2) Γιάννη Μαστρανδρέου Ηλεκτρολόγο-Μηχανικό, 3) Δημήτρη Καραθάνο Αρχιτέκτονα-Μηχανικό, 4)Δημήτρη Μούρκα Ιστορικό, 5)Γιώργο Μούρκα Οικονομολόγο, 6)Δημήτρη Αλευρά Οικονομολόγο, 7)Λαμπρινή Καλογερογιάννη Οδοντίατρο, 8)Χρήστο Διαμαντόπουλο Οδοντίατρο, 9)Νίκο Κανίνια Πολ.Μηχανικό 10)Νίκο Μπαλαμπάνη  Ναυπηγό, 11) Δημήτρη Αθανασίου Βιολόγο.
                                               Με τιμή το Δ.Σ του Ν.Ο.Μεσολογγίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More