7 Φεβ 2013

Ανακοίνωση του Ν.Ο.Μ: Ψηφίστε Πάνο, λεφτά υπάρχουν!...

Είδαμε τις ομόφωνες αποφάσεις της Λιμενικής Επιτροπής και τρομάξαμε… πακτωλός  χρημάτων !!
Ελάχιστες μέρες πριν την οριστική  τακτοποίηση ( αναμένεται ΦΕΚ) του Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας , σπεύδει ο Μέγας πρόεδρος να προκαταλάβει τους πάντες στην Ναυπακτία. Σπεύδει να επαναπροκηρύξει την Μαρίνα Ναυπάκτου, αφού τα πήγε θαυμάσια μέχρι τώρα με την Μαρίνα Μεσολογγίου!! Δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει και η Μαρίνα η ….Σαλονικιά. Επιπλέον  προκαταλαμβάνει την νέα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας με τον ηλεκτροφωτισμό του λιμένος. Προηγήθηκε ο ηλεκτροφωτισμός του Μύτικα ( 4- 5 χιλάρικα εκεί) χωρίς να έχει συνεισφέρει ούτε ένα euro ο Μύτικας στο Λ.Τ κατά το κοινώς λεγόμενο. Σπεύδει να χρηματοδοτήσει κοινωνικά παντοπωλεία στο Δήμο Μεσολογγίου  καθώς και ψυχοθεραπείες παιδιών και εφήβων για «πόντους» στην Δημοτική κονίστρα.  Πότε?  Όταν του επισημάναμε ότι απέτυχε παταγωδώς ως υποψήφιος Βουλευτής!! Σπεύδει ως συνδιοργανωτής στο 25ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό ράλι Ιονίου. Ρε πανούλη συνδιοργανωτές πάντοτε  είναι οι Πατρινοί  (ΙΟΠ) και οι Κερκυραίοι (ΙΟΚ) , όλοι οι άλλοι είμαστε σταθμοί συμβάλουμε αναλόγως και πρωτίστως οι Δήμοι και οι τοπικοί Ναυτικοί – Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι. Βιάστηκες να βγεις στα ανοιχτά με ναύαρχο τον Τσιχριτζή… Σου είπαμε ότι δεν τα καταφέρνεις και μας δικαιώνεις! Καλέσαμε και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να σε εγκαλέσουν στην τάξη, μπας και σε προστατεύσουν… πως την πατάς έτσι την ώρα που η Λιμενική σου Επιτροπή βρίσκεται υπ΄ατμόν!.. μήπως προσπαθείς να δεσμεύσεις τους επόμενους γενικώς?
Όσο ήσουν υπαρχηγός του Σταράμου κράταγες το Λ.Τ εσωστρεφές !! Ποτέ μέχρι τώρα , σε όλες τις εκδηλώσεις μας (Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2 φορές, Διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ 3 φορές, Πανελλήνια πρωταθλήματα κανόε-καγιάκ 3 φορές κ.α ) δεν σε είδαμε ούτε ως αρωγό, ούτε στις απονομές για … το photo opportunity ως κλασικός οπορτουνίστας*.
*συμμόρφωση προς την αστική νομιμότητα (με μαρξιστικούς όρους), άρα η εγκατάλειψη της επανάστασης (με μαρξιστικούς όρους)

                                                        Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

11 σχόλια:

Καποια στιγμη να το σταματησετε αυτο και οι δυο πλευρες!Εχετε κουρασει με πολεμο ανακοινωσεων,κατηγοριες ο ενας στον αλλο και στην ουσια τιποτα για γελια!κοιταξτε να φτιαξουμε το λιμανι,για το καλο ολων,αφηστε τα συμφεροντα στην ακρη.Σας εχουμε βαρεθει τοσα χρονια!Ασχολειστε με ολα τα αλλα εκτος απο το πραγματικο αντικειμενο σας!Α ΡΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!

Το έργο το καθενός φαίνεται, ακόμη πολλά αντικειμενικά συμπεράσματα απορρέουν μέσα από τις ανακοινώσεις και την καθημερινότητα αρκεί να μην είναι ο παρατηρητής προσκείμενος σε κάποια πλευρά και να έχει τα μάτια του ανοιχτά!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗΣ???

Το ότι συζητάμε, το ότι έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το ότι προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά σίγουρα (η άποψη μου είναι) αυτό είναι ουσιώδες! Αν μπορέσουμε από εκεί και περά να συμμετέχουμε ενεργά προσπαθώντας να ακουστεί η άποψη μας στην εκάστοτε συλλογική ενεργεία (ξέχωρα από το αν θα υιοθετηθεί) και από την θεωρία να περάσουμε στην πράξη σίγουρα θα έχουμε κάνει το ιδανικό πρώτα για εμάς και έπειτα θα είναι μια απάντηση για όσους μας κοροϊδεύουν ή για όσους νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν!

ΑΝ ΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

Η συζήτηση είναι οι γνώμες που αναπτύξαμε στην μικρή συζήτηση των σχολίων νομίζω μιλούσαμε για ένα γενικό σκεπτικό όπως φαίνεται εξάλλου από τα σχόλια! Εκτός και αν έχεις προβεί σε μηνύσεις ή αντιπροσωπεύεις και άλλον στη συζήτηση μας, εγώ δεν το έχω κάνει….

εγω δεν μιλουσα για εμας αλλα για αυτους που τους ανεχομαστε χρονια τωρα οπως ο νομ και ο τοπικος συριζα και καθε αλλος συμφεροντολογος

Όποιος νομίζεις ότι δεν παράγει έργο ή λειτούργει για δικό του συμφέρων μπορείς να συμμετάσχεις στην όποια συλλογική ενέργεια και να αλλάξεις τα πράγματα. Σίγουρα πάντως υπάρχουν συμφέροντα που μας επηρεάζουν, που φαίνονται και συμφέροντα τα οποία είναι μικρής αξίας!

http://metopoeleftherondimoton.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4.html

πολλές κόντρες ο πρόεδρος...κάνεις δεν μιλάει

http://astronafpaktos-news.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More