22 Ιαν 2013

Eπιστολή των αιρετών του ΠΥΣΔΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Παμποράκη Μανώλη και Κούστα Κων/νου Εκπροσώπων της Συμμαχίας Καθηγητών – Ενωτικό Ψηφοδέλτιο

Συνάδελφοι / συναδέλφισσες

      Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, ειρήνη, υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μας ως αιρετών του κλάδου στο     Π Υ Σ Δ.Ε. Αιτωλ/νιας,  επαναλαμβάνουμε  τη δέσμευσή μας να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα καθενός και καθεμιάς συναδέλφου χωρίς διακρίσεις.
Η ανάληψη της υπηρεσίας μας γίνετε σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον κλάδο μας αφού ανατρέπονται εργασιακά, ασφαλιστικά,   μισθολογικά  και άλλα δικαιώματα. Με το νέο πειθαρχικό δίκαιο ,την ενοποίηση των περιοχών μετάθεσης και την αξιολόγηση οικοδομείται ένα καθεστώς εργασιακής περιπλάνησης, ανασφάλειας  και  φόβου για όσους παραμείνουν στην εργασία.
Σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία επαναλαμβάνουμε την απόφασή μας να λειτουργήσουμε στο ΠΥΣΔΕ με αντικειμενικότητα και αμεροληψία, υπερασπιζόμενοι το δίκιο κάθε συναδέλφου. Ταυτόχρονα, θα είμαστε το άγρυπνο μάτι του κλάδου, ελέγχοντας, αποκαλύπτοντας και καταγγέλλοντας κάθε πελατειακή  πρακτική, κάθε αυθαιρεσία, κάθε αντισυναδελφική, αυταρχική και άδικη ενέργεια της Διοίκησης.
 Όπως εξαρχής έχουμε δηλώσει, θα υπάρχει από την πλευρά μας πλήρης διαφάνεια, συνεχής ενημέρωση και στενή συνεργασία με τις Α και Β  ΕΛΜΕ και κάθε συνάδελφο για όλα τα θέματα
Συνάδελφοι , εξαιτίας της   πολυμέτωπης  και αδυσώπητης  επίθεσης  που  δέχεται  ο  κλάδος μας, σας καλoύμε  να  συσπειρωθείτε κοντά του για να παλέψουμε όλοι μαζί   για τη λύση των  παλιών  και νέων οξυμμένων προβλημάτων  της εκπαίδευσης.


Παμποράκης Μανώλης,
Aιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νιας
(τηλ .6933355111  mail: pamp.man@gmail.com)
Κούστας Κων/νος
Aιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νιας
(τηλ.6945377725,  mail: koustaskos@gmail.com)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More