27 Ιαν 2013

Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός»

  Ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει μία πραγματικά τιτάνια προσπάθεια με σκοπό να αποκτήσει την δική του στέγη και να δημιουργήσει ένα νέο, ουσιαστικό πολιτιστικό σημείο ενδιαφέροντος στην πόλη μας. 
 
   Για τον σκοπό αυτό ο Σύλλογος προχώρησε στην ενοικίαση του χώρου της παλιάς «Μελωδίας», στο κέντρο της πόλης και στην οδό Αθ. Ραζή-Κότσικα 7. Χωρίς ουσιαστικούς πόρους και με πολλές ώρες προσωπικής εργασίας, οι άνθρωποι του Συλλόγου ξεκίνησαν, με ίδια μέσα, την ολική ανακαίνιση του χώρου, ο οποίος σύντομα θα φιλοξενεί τις πρόβες τις φιλαρμονικής, μουσικά μαθήματα, σεμινάρια, συναυλίες και πολλές ακόμα μουσικές εκδηλωσεις και φυσικά τα γραφεία του Συλλόγου.
 
Για την ολοκλήρωση του χώρου απευθυνόμαστε σε όλους τους φίλους του Συλλόγου, της μουσικής και του πολιτισμού και ζητάμε τα παρακάτω:
1. Μοκέτα, περίπου 80τμ, κατά προτίμηση χρώματος γκρι σκούρου
2. Καρέκλες επισκέπτη 60 τεμάχια, κατά προτίμηση χρώματος μαύρου
3. Καζανάκια τουαλέτας, 3 τεμάχια
4. Προβολάκια απλίκες 75 ή 50w τεμάχια 8
 
Ευχαριστούμε πολύ και σας καλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μας, να γίνετε μέλη του Συλλόγου και γιατί όχι να ασχοληθείτε ενεργά με κάποιο μουσικό όργανο. Εγγραφές στα τηλέφωνα: 6987057058, 6976207395 και 6977141857.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More