29 Οκτ 2012

Γράμμα σε έναν ψηφοφόρο της χρυσής αυγής!


Δεν έχω κάτι με τους χαζούς. Ειλικρινά. Δεν με ενοχλούν καθόλου. Μερικές φορές τους βρίσκω άκρως συμπαθητικούς. Μερικές φορές μπορώ να επικοινωνήσω πιο ουσιαστικά μαζί τους απ ότι με τους δήθεν μορφωμένους. Ξέρεις ποιους χαζούς δεν πάω καθόλου; Αυτούς που ενώ είναι χαζοί-ορισμένοι απ αυτούς πολύ χαζοί-θέλουν να φανούν έξυπνοι. Και ξέρεις ποιους θεωρώ ακόμα πιο αντιπαθητικούς; Αυτούς που είναι χαζοί και θεωρούν έξυπνους του χαζούς που το παίζουν έξυπνοι!Μπερδεύτηκες ε; Άκου να δεις τι εννοώ..
Χρυσή Αυγή. Δύο λέξεις υπέροχες αν διαβαστούν ξεχωριστά. Αν διαβαστούν η μία πίσω από την άλλη προξενούν έκρηξη ηφαιστείου ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και βλακείας. Και επειδή για τα δύο πρώτα έχεις ακούσει και από αλλού, εγώ θα σου πω για το τρίτο, το μακρύτερο. Την βλακεία. Σου λέει ο αρχηγός των ηλιθίων, ο κύριος Μιχαλολιάκος ότι το ότι μπήκε το τανκ στο πολυτεχνείο, το 1973,είναι μία ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Τι μπορεί να εννοεί;
Ότι είναι σκηνοθετημένο; Σαν μελλοντικός σκηνοθέτης θα μιλήσω τωρα.. Αν οι χουντικοί κατάφεραν και σκηνοθέτησαν κάτι τόσο μεγαλιώδες, προτείνω να τους δοθεί Όσκαρ, χρυσός φοίνικας, χρυσή άρκτος, χρυσό κοτσίφι και ό,τι άλλο χρυσό κυκλοφορεί σε βραβείο κινηματογράφου! Αν πάλι πιστεύει ότι τα ονόματα των νεκρών από κείνη την νύχτα είναι κομμουνιστική προπαγάνδα τότε και πάλι πρέπει να βραβευτεί από τον George Lucas για την τεράστια φαντασία που έχει!

Θα συνεχίσω σε κινηματογραφικό κάδρο και θα σου πω για το Νταχάου και για το Άουσβιτς. Τα γνωστά κολαστήρια. Ξέρεις, εκεί που σκότωναν Εβραίους  κομμουνιστές, πάσης φύσεως δημοκράτες. Ψέμα και αυτό το θεωρεί ο αρχηγός των βάλτων! Μα υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες, έχουν βρεθεί ομαδικοί τάφοι, έγγραφα, ομολογίες των βασανιστών, βίντεο κτλ κτλ. Ψέμα σου λέει ο αρχηγός των ηλιθίων. Τι να του δώσεις από βραβείο τώρα; Όχι πες μου εσύ γιατί εγώ έχω κολλήσει. Μετά σου πάει το μυαλό ότι είναι υμνητής του Χίτλερ ή δεν σου πάει; Τι; Το χει γράψει στο περιοδικό της χρυσής αυγής; Photoshop φίλε. Τα ξένα συμφέροντα και οι μασόνοι κρύβονται από πίσω. Μα,υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο με σβάστιγκες και ομιλίες σε εκδηλώσεις ναζιστικών οργανώσεων. PHOTOSHOP!! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Πάντως θα πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχει συνέπεια στα λόγια τους. Θυμάσαι που έλεγαν πως θα δώσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα σε φτωχές οικογένειες; Ε τα αρχίδια τους πήραν οι φτωχές οικογένειες! Θυμάσαι που έλεγαν-και λένε-ότι θα βοηθήσουν τους Έλληνες να βρουν δουλειά και ταυτόχρονα βάλλονται κατά των μεγαλοκεφαλαιούχων εργοδωτών; Καλέ ναι, έκαναν και γραφείο εύρεσης εργασίας! Και βρίσκουν στους Έλληνες δουλειά με 15 ευρώ μεροκάματο! Τουλάχιστον ο εργοδότης εκμεταλλεύεται Έλληνα! Κάτι είναι κι αυτό!

Αμ το άλλο; Που διατυμπάνιζαν συνεχώς και αδιαλείπτως ότι θα κάνουν σισίτια, εράνους κτλ κτλ; Έκαναν 2-3 μεγάλα σόου και τέλος! Είπαμε, φιλανθρωποι, εθνικιστές αλλά όλα έχουν και ένα όριο!Ευτυχώς είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Ευτυχώς. Τον Χριστό τον προστατεύουν με την πρώτη ευκαιρία από γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες, πούστηδες, μαύρους, μετανάστες, λεσβίες, πόρνες και κάθε είδους αποβράσματα που δεν είναι παιδιά του θεού. Και αυτό το κρίνει μόνο η χρυσή αυγή. Και μην τυχόν και πεις ότι αυτό είναι φασιστικό. Ο χριστός δεν ήταν κανένας λέτσος. Αριστοκρατικό μοντελάκι ήταν. Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου και θυραν περιοχής περί τα χείλη μου. Και άλλο να στο λέω εγώ και άλλο να στο ψάλει ο Καιάδας. Να σου πει το «Τι υπερμάχω» και μετά να σου αρχίσει από λα μανζόρε πέμπτης το:

Διανοητικά ανεπαρκείς, αμβλυμένοι, λένε:

«Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…».
Δεν θα ήταν ωραίο,
αν όλοι πήγαιναν στον παράδεισό τους,
αυτόν που διακηρύχθηκε από τη γαμημένη Χριστιανική Εκκλησία;
Το γράφω και μου σηκώνετε η τρίχα απ την ευλάβεια.Άσε το άλλο:
Ο θεριστής με το δρεπάνι του θα ωριμάσει τη νέα συγκομιδή σωστά.
Καμένα, ακρωτηριασμένα, τα εκατομμύρια των προγόνων μας
Υπό τους χριστιανικούς ψαλμούς αγάπης
Θα εκδικηθούμε… Διψάμε για αίμα!"

Ευλόγησον Καιάδα το ποίμνιον σου. Αμήν.

Και μην ακούς που λένε ότι έχουν σχέσεις με την αστυνομία. Όχι καλέ. Επειδή είναι σε μερικά βίντεο πλάι πλάι με τους μπάτσους και πετάνε πέτρες σε αναρχικούς; Ένα θα σου πω: ΜΟΝΤΑΖ!Άιντε,μορφώσου λίγο! Όλο το σύστημα έχει αρχίσει να μαθαίνει Final Cut και Photoshop για να ρίξει την χρυσή αυγή! Να δεις που αν βγει πρώτο κόμμα θα κάνουν και κάτι βιντεάκια πάνω στο Λαζαρέτο, στην Γιάρο, στην Μακρόνησο. Φασιστικός ρεαλισμός!

Ρε φίλε ξέρεις κάτι; Καλά όλα αυτά,αλλά οι άνθρωποι είναι Έλληνες. Στηρίζουν Ελλάδα!Τι; Φτιάχνουν τα μπλουζάκια στην Τουρκία; Ψεύδη είναι αυτά! Μέλη τους ληστεύουν Ελληνικές οικογένειες; Αυτό δεν ισχύει! Είναι ψέμα! Θα αγόρασε κανένα κωλόπαιδο κανένα μπλουζάκι της χρυσής αυγής και θα έκανε ληστεία. Σιγά. Ε και επειδή συνδέουν την χρυσή αυτή με την βία; Η χρυσή αυγή φταίει; Η βία φταίει!

Πάντως τώρα σοβαρά. Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι και να ψηφίσεις τα παιδιά αυτά; Σου πάει το χέρι να το ρίξεις Κασιδιάρη; Αυτός ο άνθρωπας είχε συμμετοχή σε ληστεία και σε ξυλοδαρμό! Δεν δικάστηκε ακόμα; Δηλαδή σου φαίνεται απίστευτο αυτό το αγόρι να το έχει κάνει αυτό ε; Τους πιστεύεις ακόμη; Πιστεύεις ότι δεν είναι φασισταριά; Ότι δεν θα πάνε τον λαό πίσω αιώνες; Ότι δεν θα μοιάσουν στους παπούδες τους, τον Μεταξά και τον Μαρκεζίνη; Τον Ιωαννίδη και τον Πατακό; Τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ; Γιατί αν πιστεύεις το αντίθετο, τότε καλό θα ήταν να κλειστείς σπίτι σου και να πάρεις κανένα χάπι να περάσει η βλακεία! Αν πάλι πιστεύεις ότι θα ταν καλό να έχουμε ξανά χούντα,τότε θα πρέπει πάλι να κλειστείς στο σπίτι σου (μιας που δεν έχεις δουλειά  και να κάνεις κάτι που έπρεπε να κάνεις χρόνια τώρα: ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ! Γιατί λαός χωρίς μνήμη δεν έχει μέλλον! Λαός που ξεχνά είναι ένας χαζός λαός! Και εμείς τώρα τελευταία ξεχνάμε! Και επειδή εγώ προσπαθώ και θυμάμαι κάποια πράματα, δεν σου επιτρέπω να με κάνεις να νιώσω χαζός! Γιατί η δική σου βλακεία κάνει να φαίνεται έξυπνος ο Παναγιώταρος! Δεν σου το επιτρέπω αυτό!

…αριστερόχειρας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More