25 Νοε 2011

ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΕΗ


Έντρομη η συγκυβέρνηση του μνημονίου και των δανειστών μπροστά στο γενικότερο κοινωνικό ξεσηκωμό ενάντια στα δυσβάσταχτα χαράτσια, δε δίστασε να δείξει το αποκρουστικό, αντεργατικό και αντικοινωνικό της πρόσωπο, με τη βίαιη επέμβαση του  Κέντρου Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος και τη σύλληψη του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, συνδικαλιστών αλλά και πολιτών που συμμετείχαν.
Η επιστροφή της χώρας σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου ο κρατικός αυταρχισμός, η τρομοκράτηση και η απρόκλητη αστυνομική βία, ήταν το μέσο επιβολής των αντικοινωνικών πολιτικών, αποτελεί σήμερα μια μόνιμη και συνειδητή επιλογή της τρικομματικής Κυβέρνησης της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Όπως συνειδητή επιλογή είναι και η ποινικοποίηση των εργατικών και κοινωνικών αγώνων, με συλλήψεις και άσκηση τρομοκρατικών διώξεων ενάντια σε όλους όσους αντιστέκονται.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία, ούτε τρομοκρατούνται, ούτε σκύβουν το κεφάλι.
Ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια, στις αντεργατικές πολιτικές και τα καταστροφικά μνημόνια της εξαθλίωσης, δυναμώνει και συνεχίζεται.
Δε θα τους περάσει. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την κατάληψη και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προκύρηξε 48ωρη απεργία στο χώρο για αύριο και μεθαύριο.

Ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ και των συνδικάτων ενάντια στα χαράτσια
είναι αγώνας όλης της Κοινωνίας.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα αυτόν.
Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στην κατάληψη της ΔΕΗ (Μεσογείων 192, Χολαργός)

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More