6 Νοε 2010

ΣΠΑΣΤΕ τις αλυσίδες και ΔΙΩΞΤΕ τους δυνάστες!

Όλοι περιμένουν κάτι. Όλη η Ευρώπη και δεν είναι υπερβολή. Όλοι οι φοβισμένοι και εσχάτως τρομοκρατημένοι, ψάχνουν για λίγο φως, για μία διέξοδο.

Οι Γάλλοι που βγήκαν στους δρόμους κατά εκατομμύρια, απέναντι στον ασφαλιστικό νόμο Σαρκοζί, που είναι πολύ πιο ήπιος από αυτόν που πέρασε εδώ ο Λοβέρδος και δεν άνοιξε ρουθούνι. Οι Εγγλέζοι (εκεί να δείτε κρίση που θα σκάσει),που απολύονται κατά χιλιάδες και θα πληρώσουν τα σπασμένα δεκαετιών, μέσω των περικοπών που αποφάσισε σε μια μέρα η νέα κυβέρνησή τους.Οι Ισπανοί που με 20% ανεργία, κουτουλάν σαν κοτόπουλα. Οι Ούγγροι που σήκωσαν κεφάλι απέναντι στο δντ και με τον δεξιό πρωθυπουργό τους, έκλεισαν την πόρτα στα γεράκια του Ταμείου. Οι Ρουμάνοι που ήδη πλήττονται βάναυσα από τις επιπτώσεις του δανείου, που πήραν από το δντ πριν λίγα χρόνια. Οι Ιρλανδοί που από πρότυπο ανάπτυξης, βρέθηκαν να χρωστάνε ξαφνικά, σε όποιον μιλάει αγγλικά. Οι Ισλανδοί που έγραψαν ΟΛΟΥΣ, εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και ξέγραψαν με δημοψήφισμα το χρέος τους.

Όλοι οι λαοί που βρέθηκαν ξαφνικά χρεωμένοι σε κάποιες ιδιωτικές τράπεζες, από τους ανάξιους κυβερνήτες τους και με υποθηκευμένο το μέλλον των παιδιών τους. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να τους έχει πει, πόσο είναι το χρέος νωρίτερα και πως ακριβώς δημιουργήθηκε. Μας πέταξαν ένα νούμερο, 300δις και μεις το χάψαμε και τους ακούμε. Και 400δις να έλεγαν, πάλι θα το πιστεύαμε. Γιατί είμαστε καλόπιστοι και καθόλου υποψιασμένοι. Γιατί έχουμε ακόμα φιλότιμο.
Μετά μας είπαν ότι μαζί τα φάγαμε και κανείς δε σηκώθηκε να τους πιάσει από το λαιμό και να τους
πει, ρε λαμόγια ΕΣΕΙΣ και οι ΦΙΛΟΙ σας τα φάγατε! Τι μας φορτώνετε τα εγκληματικά λάθη σας;
Μας βρίζουν και τους ανεχόμαστε. Μας λένε τεμπέληδες και τους κοιτάμε σα χάνοι. Μας λένε κλέφτες και λαμόγια και δεν αντιδρούμε.


Δε θέλουμε χάρες ρε. Δε θέλουμε τη “σωτηρία σας”. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΡΕ. Δεν είμαστε ούτε λαμόγια, ούτε τεμπέληδες, ούτε κλέφτες.


Μόνοι μας θα βρούμε το δρόμο μας. Δε θέλουμε κοινωνία απρόσωπη , διαλυμένη, φοβισμένη και υποταγμένη. Δε θέλουμε να είναι ο ένας, απέναντι στον άλλο. Δε είναι ο γείτονάς μας εχθρός μας. Δε θέλουμε κάρτες του πολίτη, ούτε τσιπ. Δε θέλουμε άλλη “εθνική κατάθλιψη”. Δε θέλουμε να βλέπουμε αγέλαστα – φοβισμένα πρόσωπα γύρω μας. Δε θέλουμε να “πουλάτε νεοψευτοπατριωτισμό” οι διεθνιστές και οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης, όταν την ίδια στιγμή πουλάτε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Συρρικώνετε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και το λέτε μόνοι σας. Να πάτε από κει που ήρθατε και να μη ξαναγυρίσετε.

Καλύτερα ΦΤΩΧΟΙ και ΤΙΜΙΟΙ, παρά με τα δανεικά λεφτά των αφεντικών σας. Χαρτιά που φτιάξατε χωρίς κόστος και μας “πουλήσατε” σε άλλη αξία από αυτή που έπρεπε. Όλα τα στραβά ξεκίνησαν από τη ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ 340.75!!! Μη το ξεχνάτε αυτό! Απο τότε άρχισε ο κατήφορος. Το σχέδιο πολυετές και καλά δουλεμένο. Στόχος τους, η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. Γενοκτονία έχουμε σήμερα, με άλλους όρους! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Δε θέλουν να γεννιούνται ΕΛΛΗΝΕΣ. Τους ενοχλούμε. Κοιτάξτε στον περίγυρό σας και θα το διαπιστώσετε πολύ εύκολα αυτό.


Πιστεύετε ότι θα πάνε καλά τα πράγματα μέσα από το Μνημόνιο;;; Αφού μετά το Μνημόνιο, ΟΙ ΙΔΙΟΙ το λένε, θα χρωστάμε ακόμη περισσότερα.


ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
ΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.


Για τα παιδιά σας και τις ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ.
Για τις περήφανες μάνες σας και τους πατεράδες σας, που τους ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ κάνοντάς τους στα γεράματα ζητιάνους για λίγα ευρώ, αφού τους ρούφηξαν το αίμα μια ζωή!
Για τα παιδιά και τα εγγόνια σας, που θέλουν να τα κάνουν ένα νούμερο, να τα βάλουν ένα τσιπάκι να τα ελέγχουν και να τα εκμεταλεύονται, ως μία πολύ φτηνή παραγωγική μονάδα.
Για αυτούς που ΕΔΩΣΑΝ το αίμα τους, για να είστε ΣΕΙΣ σήμερα λεύτεροι.

Στείλτε μήνυμα ότι Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και των αρπαχτικών των τραπεζών, αυτός που τίμησε πριν λίγο καιρό τον GAP, ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ!


ΔΕΙΞΤΕ τους ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΙ στις δυνάμεις κατοχής, στους νεοναζί που εισέβαλλαν με τη βοήθεια δοσίλογων εφιαλτών – εξαπτερύγων, στο έδαφος μας. Δε θα τους επιτρέψουμε να μολύνουν άλλο την Πατρίδα μας. Δε θα τους αφήσουμε, να μας “σκοτώσουν” άλλο. Δε θα τους αφήσουμε να πουλήσουν τη γη μας σε ξένα συμφέροντα.


Θα τους νομιμοποιήσετε; Θα τους αφήσετε να σας ξαναξεγελάσουν; Θα συνεχίσετε να είστε φοβισμένοι και σε συνεχή κατάθλιψη;;; Θα σκύψετε το κεφάλι και σα ραγιάδες, θα υποταχτείτε στα αρπακτικά της τρόικας;;; Θα γονατίσετε και θα εκλιπαρείτε, για ένα ακόμα δάνειο;;; Θα τους δώσετε την ευκαιρία να λένε ότι “πήραμε λαική εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας“;;;


Ή για άλλη μια φορά στη μακρόχρονη Ιστορία μας, θα στείλετε μήνυμα από αυτόν εδώ τον Άγιο Τόπο στα πέρατα της οικουμένης ότι,

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More